Traži se menadžer koji bi za 22.000 kn mjesečno živio na pustom otoku

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2013. u 09:30
Dvorac Incholm (Guliver/Thinkstock)

Zadatak menadžera je da brine o otoku te da boravi na njemu osam mjeseci godišnje.

U Škotskoj je objavljen vrlo zanimljiv oglas za posao,  odličan za sve koji bi se voljeli maknuti iz gradske sredine, ali pritom i dalje dobro zarađivati, prenosi Večernji list.

Za iznos od 2500 funti mjesečno (oko 22.000 kuna) nudi se pozicija menadžera nenaseljenog otoka Inchcolma. Zadatak menadžera je da brine o otoku  te da boravi na njemu osam mjeseci godišnje. Menadžer bi trebao biti smješten u povijesnom dvorcu na otoku, a v oda za piće dovozit će mu se s kopna.  Pristup internetu bit će ograničen.

U organizaciji Historic Scotland, koja je raspisala natječaj kažu da je dvorac opremljen tušem, perilicom i kuhinjom, a priključen je i na struju i vodu. Inchcolm godišnje posjeti i do 20.000 turista pa budući menadžer neće biti usamljen.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ovo bi se tako lijepo uklopilo jednom bivšem političaru, samo da ga puste iz pravog suđa, menadžer je, iskustva s dvorcima ima, prometa koliko vidim nema, ovaca također(nema što izgubiti), može održavati predavanja turistima o svom uspješnom radu pokretanja investicija, ionako ga ne poznaju, nešto bi zaradio za pokrivanje troškova propale mu firme i bio slobodan čovjek

New Report

Close