Srpski ‘kralj šećera’ otvorio još jedan hotel sa 97 luksuznih soba i 21 apartmanom

Autor: Poslovni dnevnik , 14. siječanj 2019. u 15:31
Kostićev MK Group na Kopaniku već ima hotele

U kompleksu postoji i kongresni centar s 470 mjesta i multifunkcionalnom dvoranom od 470 četvornih metara.

Kompanija MK Resort koja posluje u sastavu MK Groupa Midraga Kostića, poznatog i kao srpskog 'kralja šećera' priopćila je krajem prošlog tjedna da je otvorila još jedan hotel na Kopaoniku. 

Gorski Hotel & Spa smješten je u blizini skijaške staze Malo jezero. Hotel s četiri zvjezdice prostire se na devet razina, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, navodi se u priopćenju.

U sklopu hotela Gorski Hotel & Spa djeluje ekskluzivan "a la carte" restoran i restoran za skijaše, a tu su i spa centar, zatvoreni bazen s pogledom na skijašku stazu, saune, tursko kupatilo, ruska banja, ledena fontana, slana soba, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness centar.

U kompleksu postoji i kongresni centar s 470 mjesta i multifunkcionalnom dvoranom od 470 četvornih metara.

"Gorski Hotel & Spa je prvi hotel u kojem je kompanija MK Resort omogućila full service menadžment, a cilj kompanije je da u sljedećem razdoblju ima više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje će također integrirati u svoj menadžement sustav", rekao je Nikola Avram, voditelj hotelskog biznisa MK Groupa.

Kostić na Kopaoniku već ima Hotel Grand i apartmanski kompleks Konaci – Sunčani vrhovi. Usto, ima i kompaniju MK Lake Resort, na Fruškoj Gori, okrenutu sportskom i ribolovnom turizmu. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

Susjedstvo je vrlo važno za hrvatske kompanije, važnije od srednje Europe. Želje su jedno, a stvarnost drugo, a mi u srednju Europu pripadamo samo u željama koje se još nisu ostvarile

Andy – Nase novine stalno imaju vijesti iz Srbije jer nazalost te vijesti dobijaju najvise klikova. Ako stave neku vijest iz Ceske kao ti kazes ili Madjarske, nitko nece kliknuti. Ali ako je u naslovu Srbija, odmah njih 500 klika na to. Znaci jednostavno to je poslovna odluka da se postigne veci broj citaca I onda mogu naplacivati oglasivace.

Andy slažem se, uopće me ne interesiraju komšije, radije bih vijesti iz srednje Europe gdje i pripadamo.

Mene iskreno zanima koliko ljudi ovdje interesiraju vjesti iz Srbije??? Da li je to razlog za kontinuirano pisakranje o gradnji hotela u Srbiji ili nostalgija novinarcica ekspoziture vecernjeg? Mozete li pisati o hotelima u Slovackoj , Ceskoj, Poljskoj ili Madjarskoj? Tamo bih rado otisao i te zemlje me zanimaju.

New Report

Close