Milijunaš traži asistenta koji će putovati s njim po svijetu, plaća je 35.000 eura

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2023. u 11:04
Foto: Pixabay

Zbog potreba posla posjetio je 30 zemalja u posljednjih pet godina.

Australski milijunaš Matthew Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svijetu, a za taj “posao iz snova”, kako su ga mnogi opisali, nudi plaću od 35.000 eura.

31-godišnji bogataš bavi se e-trgovinom, a u slobodno vrijeme putuje diljem svijeta te traži asistenta ili asistenticu koji će mu se pridružiti u putovanjima, piše Ladbible, a prenosi Index.

Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio online poslovanjem i tečajevima poslovnog treninga, nakon što je s 23 godine napustio fakultet. Zbog potreba posla posjetio je 30 zemalja u posljednjih pet godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Traži se marljiva osoba

“Tražim marljivu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Treba mi desna ruka koja će mi pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima”, izjavio je.

Prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a natječaj je otvoren za sve one koji imaju važeću putovnicu, koji vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu prekinuti vezu sa svojim svakodnevnim poslovima te uskočiti u avion i krenuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Osim što nudi priliku putovanja svijetom uz plaćene putne troškove, milijunaš nudi plaću od 35.000 eura, a novi asistent će moći voziti njegove skupocjene automobile.

Traži novog osobnog asistenta

Mislite da je ponuda predobra da bi bila istinita? Pa, Lepre je već napravio nešto slično. Prije četiri godine objavio je otvoreni poziv za osobnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentica mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Iste je godine također pozvao osobnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografirao za njegov Instagram, a nudio je plaću od 32.000 eura.

Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy.

Komentirajte prvi

New Report

Close