Milijarder traži dvoje ljudi kojima će platiti godinu dana uživanja na Karibima. Ima jedan uvjet

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2023. u 12:05
Foto: Pixabay/Ilustracija

Zaposleni par će u jednoj godini dobiti povratni let kući kao i 25 dana godišnjeg odmora, koji mogu iskoristiti na nekom od susjednih otoka.

Posao iz snova ili početak sočnog horor filma? Američki mediji, naime, izvještavaju o ponudi anonimnog milijardera koji traži stanare za svoje rajski otok na Karibima.

Priča ide ovako: Ako ste mladi, lijepi i spremni živjeti godinu dana u tropskom raju on će vam za to platiti 185 tisuća dolara, piše B92.

Tajanstveni milijarder nudi sretnom paru 185.000 dolara da provedu godinu dana živeći na njegovom privatnom otoku na Karibima, ali postoje određeni uvjeti.

Naime, prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje Fairfax and Kensington, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vrijeme i to promovirajući privatni otok na društvenim mrežama.

Njihov glavni zadatak bio bi svakodnevno snimanje na Britanskim Djevičanskim otocima, bilježeći pritom napredak i izgradnju nekretnina do prikaza ovog mjesta kao prave male luksuzne oaze.

George Dan iz agencije Fairfax and Kensington naglasio je da vlasnik želi naglasiti ljepotu svog otoka, ali da za to želi zaposliti influencere koji bi to radili.

Očekuje se da će par koji dobije posao upravljati objektima i događajima, a osim poznavanja rada društvenih mreža, moraju imati i iskustva i u vođenju luksuzne industrije što podrazumijeva rad na jahtama ili u vilama.

Zaposleni par će u jednoj godini dobiti povratni let kući kao i 25 dana godišnjeg odmora, koji mogu iskoristiti na nekom od susjednih otoka.

Komentirajte prvi

New Report

Close