FOTO: Njemački kancelar ima povez na oku, otkrio kako ga je ‘zaradio’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. rujan 2023. u 14:00
FOTO: BPA/Steffen Kugler/Handout via REUTERS

Njemački kancelar Olaf Scholz objavio je u ponedjeljak na platformi “X” fotografiju s povezom na oku komentirajući time napise o njegovoj ozlijedi nakon pada pri trčanju tijekom vikenda.

“Jedva čekam da vidim kakvi će biti ‘memes’“, poručio je njemački kancelar Olaf Scholz preko platforme „X“ (bivši Twitter). On je istodobno poručio da ga ozljeda na oku, koju je zadobio nakon pada prilikom trčanja, “posebno ne ograničava” te se zahvalio na željama za brzim oporavkom.

Glasnogovornik vlade Steffen Hebestreit je na redovitoj sjednici za medije ponedjeljkom rekao kako je kancelar objavio fotografiju s povezom na oku kako bi se svi “pripremili na to kako će kancelar izgledati sljedećih tjedan ili dva”.

65-godišnji njemački kancelar (Socijaldemokratska stranka Njemačke SPD) je proteklog vikenda pao prilikom jogginga u blizini svog doma u Potsdamu pored Berlina.

Scholz je u jednom intervjuu izjavio kako je kao učenik “mrzio sport”, ali da sada pokušava barem dva do tri puta tjedno baviti se nekom sportom, uglavnom trčanjem ili veslanjem.

U komentarima u medijima se primjećuje kako Scholz, koji inače slovi kao suhoparan govornik, pokušava nezgodu koja mu se dogodila okrenuti na šalu.

Komentirajte prvi

New Report

Close