Lidl Hrvatska treću godinu zaredom povećava plaće

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2020. u 14:24
Foto: Lidl

Lidlovim radnicima u trgovinama i skladištima plaća veća za prosječno 8 posto, a primit će i jednu dodatnu plaću za veljaču 2020.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove će godine ojačati kompenzacijske pakete za radnike u trgovinama i skladištima. Od 1. ožujka 2020. godine, radnicima u 101 Lidlovoj trgovini diljem Hrvatske te u skladištima u Jastrebarskom i Perušiću plaća će biti uvećana za prosječno 8 posto, a za kraj poslovne godine u Lidlu Hrvatska (veljača 2020.) bit će im isplaćena i jedna dodatna plaća.

Još od početka poslovanja u Hrvatskoj, a posljednje 3 godine zaredom, Lidl kontinuirano povećava plaće svojim zaposlenicima. Zadnje povećanje dogodilo se prije nepunih godinu dana, u ožujku 2019. godine, kada je radnicima u trgovinama i skladištima plaća povećana za 10 do 12 posto. Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su novčana nagrada (4000,00 kuna neto), božićnica (2000,00 kuna), uskrsnica (1000,00 kuna ), sezonski dodatak, prigodne darove djeci zaposlenika (za sv. Nikolu, povodom rođenja djeteta, prvi dan škole), sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.

Osim toga, Lidl posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja.

Lidl Hrvatska već je 8 godina nositelj Certifikata Poslodavac partner te godinama drži visoko drugo mjesto među poslodavcima prvog izbora.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Mogu oni povećavat plaće i još vise ali i dalje imaju puno otkaza, ljudi odlaze jer ne mogu izdrzat u firmi u kojoj uhljebi prolaze odlicno a pravi radnici moraju doslovno jest govno sa poda za tu placu zbog katastrofalno loseg sustava firme i psihoticno poremecene produktivnosti te nesposobnog rjesavanja losih medjuljuskih odnosa.

A mogu povecćati plaće kada im je sva roba u trgovini od nove godine poskupila u prosjeku 20%

New Report

Close