FOTO: Poznati hotelski lanac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu, evo detalja

Autor: Poslovni.hr , 07. lipanj 2023. u 11:34
FOTO: Press

Hotel će imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju s pogledom na crvene krovove koji krase zgrade u središtu grada iz 19. stoljeća. Bit će udaljen manje od dvije minute hoda od mora.

Hilton je najavio potpisivanje ugovora za franšizu s tvrtkom Katarina Line d.o.o. za hotel Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton. Otvorenje se očekuje 2024. godine, hotel s 54 sobe bit će prvi hotel Curio Collection by Hilton u Hrvatskoj i posljednji u nizu otvaranja i potpisivanja ugovora o hotelima u odmaralištima pod brendom u Europi. Hotelom će upravljati Zagreb City Hotels d.o.o., koji trenutno upravlja s tri Hilton brendirana hotela u Hrvatskoj: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb – Radnicka.

Patrick Fitzgibbon, viši potpredsjednik u Hiltonu za razvoj za Europu, Bliski istok i Afriku, rekao je: „Sa 70 hotela koji posluju ili se trenutno grade u Europi, na Bliskom istoku i u Africi, Curio Collection by Hilton nastavlja dokazivati ​​svoju popularnost, vlasnici mogu zadržati  jedinstveni identitet svojih hotela, a pritom imati koristi od Hiltonovog snažnog komercijalnog zamaha. Odmah nakon otvaranja dva hotela pod Curio brendom na grčkim otocima, uzbuđeni smo što možemo najaviti naš prvi hotel Curio Collection by Hilton u Hrvatskoj, čime dodatno proširujemo naš portfelj nekretnina u popularnim europskim odmaralištima. Otvaranjem u idućoj godini Keight Hotel Opatija biti će dobrodošao dodatak jadranskoj obali.”

Katica Hauptfeld, Katarina Line d.o.o. izjavila je: “Oduševljeni smo što radimo s Hiltonom na predstavljanju brenda Curio Collection by Hilton hrvatskom tržištu. Opatija je fantastično cjelogodišnje odredište i poznata rivijera, kolijevka hrvatskog turizma s prvim hotelom izgrađenim početkom 1884., a ovaj novoizgrađen hotel kombinirat će pogodnosti koje gosti mogu očekivati ​​od vrhunskog brenda Hilton s lokacijom u srcu grada Opatije. Radujemo se što ćemo sljedeće godine dočekati svoje prve goste.”

Josipa Jutt Ferlan, Zagreb City Hotels d.o.o. dodala je „Velika je čast biti prepoznat od strane Hiltona kao respektabilna kompanija za upravljanje hotelima kao i biti izabran od strane Katarina Line d.o.o. kao partner od povjerenja za upravljanje hotelom.”

Rooftop terasa

Hotel će imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju s pogledom na crvene krovove koji krase zgrade u središtu grada iz 19. stoljeća. Drugi bar i restoran u prizemlju omogućit će gostima da izaberu druženje i konzumaciju na otvorenom na krovu ili obroke u zatvorenom prostoru. Unutar hotela, staklene stijene i sobne biljke bit će poveznica između unutarnjeg i vanjskog prostora, dok će niski namještaj i ugodno osvjetljenje pomoći gostima da utonu u svoju privatnost. Uz bazen na krovu hotela, drugi bazen bit će dostupan u hotelskom spa centru, gdje gosti mogu uživati u raznovrsnim tretmanima.

Za poslovne goste dostupne su sobe s dobro opremljenim radnim prostorom, hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 četvornih metara za održavanje raznih poslovnih sastanaka, a posjetiteljima će biti dostupno i više od 50 parkirnih mjesta.

Lokacija u centru Opatije

Smješten u srcu primorskog grada Opatije, Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, bit će udaljen manje od dvije minute hoda od mora. Osim u obližnjim parkovima, restoranima, barovima i trgovinama, gosti hotela moći će uživati ​​u gradu ili prošetati poznatom šetnicom Franz Jozef Lungomare, opatijskom rivom. Brojne plaže i vibrantno okruženje grada, u kombinaciji s mnogobrojnim SPA i wellness sadržajima, čine ga utočištem za ljubitelje wellnessa.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton nalazit će se na adresi Velog Jože 2, 51410 Opatija, Hrvatska. Hilton trenutno u Hrvatskoj ima pet hotela pod brendovima Canopy by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton and Hilton Garden Inn.

Komentirajte prvi

New Report

Close