Slavonsko rješenje za punjenje više uređaja

Autor: Marta Duić , 09. travanj 2016. u 11:28
U:Plug

Inovativna zidna utičnica ima dva USB priključka, sustav signalnih LED-ica te postolje za punjenje.

U:Plug je hrvatsko rješenje nestalo zbog problema velike količine kabela, punjača i utičnica potrebnih da bi jedna tehnološki osviještena osoba napunila svoje uređaje. U:Plug kao tvrtka postoji godinu i pol dana koliko je i trajao razvoj proizvoda na kojem je radilo desetak ljudi, troje stalno zaposleno, dok ih je petero vanjskih suradnika.

Riječ je o osječkoj tvrtki koja je orijentirana na razvoj inovativnih rješenja stoga kontinuirano rade na novim proizvodima i tehnologijama. Kako nam objašnjava Ivan Jelušić, direktor U:Pluga, osnovna ideja ove inovacije jest učinkovito iskorištavanje standardne jednostruke utičnice u svrhu punjenja dva uređaja istovremeno i dodatak klasičnog 220V priključka, uz inovativne mogućnosti. "U:Plug je zidna utičnica koja osim standardnog 220V priključka na sebi ima dva USB priključka, sustav signalnih LED-ica te postolja za punjenje. Sam proizvod predstavlja značajnu inovaciju u dizajnu, korištenju i funkcijama sličnih uređaja.

 

40tisuća

komada utičnica cilj je koji ovaj ambiciozni tim želi postići s U:Plugom

Ponosni smo što u:Plug ima jedan od najnaprednijih elektroničkih sklopova za punjenje mobilnih uređaja koja isporučuje 5V i 2A na svaki od USB portova koje ima. Sustav LED-ica signalizira fazu punjenja vašeg uređaja, dok postolje na samoj utičnici čuva uređaj od oštećenja", kaže Ivan Jelušić, direktor U:Pluga. Na tržištu su prisutni svega nekoliko mjeseci te trenutno ugovaraju značajne količine za distribuciju diljem Europe, a posebno su ponosni jer je riječ o proizvodu koji je u potpunosti proizveden i napravljen u Hrvatskoj.  

"Reakcije naših kupaca su i više nego sjajne. Svaki dan me u uredu dočeka nekoliko e-mailova zadovoljnih korisnika i to je ono zbog čega radimo ovaj posao. Sretni smo jer smo stvorili nešto što ljudi obožavaju korisiti, a proizašlo je iz malog i mladog tima ljudi. Naši su ciljevi dosegnuti distribuciju od 40.000 komada godišnje kroz sljedećih nekoliko godina te proširiti liniju naših proizvoda iz ove kategorije", otkriva nam planove Jelušić.  Inovator nam je otkrio kako je njegova velika želja okupiti još veći tim mladih inženjera s kojima će nastaviti plasirati inovacije na strana tržišta.  Kako kaže, takvo pozitivno okruženje poboljšat će poduzetničku klimu i pokazati domaćim investitorima da je ispravno ulagati u hardversku kompanije. "Pozitivni smo i vjerujemo kako će budućnost donijeti još uspjeha i novih proizvoda", poručuje Jelušić.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bravo! Di se može kupit?

New Report

Close