Organizatori najavljuju najbolji program na Infobip Shiftu

Autor: Josipa Ban , 08. rujan 2023. u 15:00
Konferencija će biti održana 18. i 19. rujna u Športskom centru Višnjik u Zadru/PD

Konferencija će biti održana 18. i 19. rujna u Športskom centru Višnjik, a organizatori najavljuju najbogatiji program do sada s posebnim gostom koji “otvara” konferenciju.

Više od 80 govornika održat će predavanja na ovogodišnjem Infobip Shiftu, koji se već tradicionalno u rujnu održava u Zadru. Konferencija će biti održana 18. i 19. rujna u Športskom centru Višnjik, a organizatori najavljuju najbogatiji program do sada s posebnim gostom koji “otvara” konferenciju – John Romero, legenda gaming industrije kojeg zovu i ocem first-person shooter (FPS) videoigara.

“Posjetitelji konferencije imat će priliku i zaigrati Doom protiv Romera, koji je do sada samo jednom izgubio u svjetski popularnoj videoigri koju je napravio”, kaže Mirna Opolcer, voditeljica shiftovog tima u Infobipu.

Na konferenciji će sigurno biti živo jer uz bogat program, 80 govornika i sedam pozornica, očekuje se pet tisuća posjetitelja. Govornici će biti iz najvećih svjetskih developerskih kompanija (Googlea, Cisca, GitHuba, Red Hata), a teme vrlo aktualne. Od umjetne inteligencije, API rješenja, programiranja u cloudu…

Uz brojna predavanja, posjetitelji Infobip Shifta moći će sudjelovati i na radionicama, a najveća će regionalna developerska konferencija i ove godine biti pozornica za 30-ak domaćih i stranih tehnoloških kompanija.

Nikola Pavešić, novi Infobipov direktor za odnos s developerima i startupe, izdvaja i bogati popratni program koji posjetitelji mogu očekivati, a koji, kaže, Infobip Shift, izdvaja od konkurencije.

Bit će to druga ovogodišnja konferencija Infobip Shifta jer je u svibnju prvi put održana u Miamiju. Pavešić ističe kako su dva izdanja Shifta na dva kontinenta u istoj godini potvrda napora koje Infobip poduzima u okupljanju globalne developerske i startup zajednice.

Komentirajte prvi

New Report

Close