Gameri širom svijeta ogorčeni: Poznata igraća kozola povećala cijenu pretplate, i to za poveći iznos

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2023. u 11:36
Foto: Unsplash

Podizanje cijena pretplate opravdali potrebom da zadrže kontinuitet visoko kvalitetnih igara i prednosti koje donosi ova pretplata.

PlayStation Plus pretplata uskoro bi trebala dobiti nove cijene koje neće obradovati gamere. Naime, radi se o povećanju cijena za više od 30 posto, piše Klixba.

Pretplata za gamere koji koriste PlayStation konzole od sutra bi trebala biti veća nego je to bilo do danas, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, povećanje za više od 30 posto ionako skupe pretplate, nije izazvala pozitivne reakcije.

Plus pretplata za korisnike PlayStation konzola predstavljala je kartu za Multiplayer igre, ali i pristup biblioteci igara koje su besplatne za download, a upravo zbog toga se krije razlog povećanja ove usluge.

Iako je već poznato da PlayStation pretplata ima nekoliko paketa, izmjene se odnose na Essential (godišnji) koji će koštati od 72 do 79 dolara ovisno o regiji, Plus Extra od 99 do 134 dolara ovisno o regiji i Plus Premium od 119 do 159 dolara ovisno o regiji.

Iz Sony-a su podizanje cijena PlayStation Plus pretplate opravdali potrebom da zadrže kontinuitet visoko kvalitetnih igara i prednosti koje donosi ova pretplata.

Komentirajte prvi

New Report

Close