Gajšak za STEM Box u 24 sata dobio četvrt milijuna kn

Autor: Bernard Ivezić , 01. srpanj 2020. u 06:45
Albert Gajšak/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kampanja za CircuitMess STEM Box u 24 sata premašila je cilj za gotovo tri puta.

Hrvatski startup CircuitMess, koji je 2018. imao najuspješniju Kickstarter kampanju iz Hrvatske, na najboljem je putu da to s novom ponovi.

Kampanja za CircuitMess STEM Box u 24 sata premašila je cilj za gotovo tri puta.

Startup Alberta Gajšaka već raspolaže s više od četvrt milijuna kuna kapitala, iako je inicijalno preko crowdfundinga tražio 100.000 kuna. Novi Gajšakov projekt podržalo je 228 kupaca, a kampanja traje još 48 dana.

Novi proizvod koji se predstavlja sloganom “Zamislite da se možete igrati tehnologijom poput Elona Muska” označava početak prodajne transformacije CircuitMess prema pretplatničkom modelu.

Gajšak, naime, nudi nekoliko kombinacija pretplate na CircuitMess STEM Box, inovativnu kutiju koja sadrži različite ‘DIY’, IoT i ine projekte.

Za početak je najavljen Spencer, glasovni asistent po uzoru na Amazonovu Alexu, kojeg će korisnici moći sami napraviti.

Tu su i Jay-D, pametna DJ mikseta, samovozeći automobil Wheelson pa BytBoi, retro gaming konzola, bežični šifrirani komunikator Chatter i pametni sat Clockstar.

Najavljuje i nove ‘kutije’ na kvartalnoj razini koje planira dostavljati po cijelom svijetu. Prije godinu dana je počeo isporučivati MAKERphon, prve hrvatske ‘uradi sam’ mobitele.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Dobro je li taj mali završio nešto konkretno ili stalno skuplja kapital.

New Report

Close