Danas je zadnja prilika da se startupi ‘konektaju’

Autor: Marija Crnjak , 30. ožujak 2022. u 22:00
Zagrebački Zicer s partnerima iz EU pokrenuo CE-Connector platformu, koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija/I. Šoban/PIXSELL

Početkom 2021. godine Zicer je s partnerima iz EU pokrenuo CE-Connector platformu, koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija.

Zagrebački inovacijski centar Zicer pozvao je startupove da se uključer na platformu CE-Connector do 31. ožujka, kako bi za razvoj svog startupa osigurali sredstva međunarodnih investitora.

Početkom 2021. godine Zicer je s partnerima iz EU pokrenuo CE-Connector platformu, koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija. Ona startupovima s inovativnim rješenjima i novim tehnologijama pruža podršku kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Ističu kako im je upravo danas posljednja šansa za pridruživanje mreži.

U CE-Connector mrežu dosad se prijavilo 190 startupova, od kojih 50 hrvatskih, s tim da je u mreži sad 80 poslovnih anđela, od kojih 5 iz Hrvatske. Na razini projekta zasad je ostvareno 2.362,399 eura investicija, a mnogi su pregovori i ovih dana u tijeku.

“Uključivanjem u CE-Connector mrežu startupovi dobivaju priliku sudjelovati u demo danima na domaćem terenu i na međunarodnoj razini. Poslovne anđele koji se uključe povezujemo sa startupovima spremnim za investiciju na nacionalnim radionicama i međunarodnim demo danima.

Za one koji tek žele postati poslovni anđeli organiziramo radionice i sastanke o ulaganju u startupove, kažu nositelji projekta koji se provodi u Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji i traje do 30. lipnja 2022.

Komentirajte prvi

New Report

Close