VIDEO: Javni je nastup puno više od sadržaja

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2021. u 09:27
Foto: PD

Kako se dovesti u stanje koje će vam omogućiti da brže, jednostavnije i kvalitetnije dođete do željenog cilja i koje su tehnike kojima ćete to postići, saznajte u novom video tutorijalu „Govornika by Melita Pavlek“.

Emocije su najsnažniji pokretač našeg ponašanja, usko vezane s našom fiziologijom i mislima. Naše emocionalno stanje utječe na postizanje ciljeva koje želimo ostvariti. To posebno treba zapamtiti prije nekih odlučujućih prezentacija, razgovora, sastanaka. Kako se dovesti u stanje koje će vam omogućiti da brže, jednostavnije i kvalitetnije dođete do željenog cilja i koje su tehnike kojima ćete to postići, saznajte u novom video tutorijalu „Govornika by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close