Saznali smo trikove za praktičniji poslovni put!

Autor: Promo , 16. siječanj 2020. u 16:30
Foto: Promo

Jasno je da vas svako novo poslovno putovanje uči lekcije…

Jeste li vi ona osoba iz društva kojoj prijatelji zavide zbog odlično radnog mjesta, a ono uključuje puno sastanka za vrijeme ručka ili večer, team buildinge u prirodi i – poslovna putovanja? Čini li vam se ponekad kako se više ni ne sjećate kako točno izgleda vaš ormar jer većinu garderobe držite u koferu? Ako ste se pronašli u svim ovim opisima, vjerojatno za mnoge imate posao iz snova. No, iako učestala putovanja ovog tipa mogu biti uzbudljiva, uvijek se javlja isti problem – koliko odjeće spremiti i što točno od odjevnih komada ponijeti, a da je praktično i da se ne gužva? Odgovor je nažalost vrlo jednostavan – nema odjeće koja se putovanjem u kovčegu neće naborati. Osim možda trenirki i tajica, a to svakako nije prikladna poslovna odjeća.

No, rješenje ipak postoji! Ne brinite, nije klasično glačalo jer znamo koliko mjesta u kovčegu zauzima, nego je odgovor steamer ili ručno prijenosno glačalo. Praktično, jednostavno za korištenje i sigurno za sve tkanine. Brzo i efikasno uklanja nabore na odjeći, osvježava tkaninu i najbolja je zamjena za kućno glačalo. Upravo takav je Philips Steam&Go, mali steamer čije funkcije su doista brojne. Zbog pogodnog djelovanja pare ovaj steamer je idealan za korištenje na raznim vrstama tkanine, a možete ga prisloniti na tkaninu i na klasičan način glačati odjeću neovisno o materijalu i bez straha od progorijevanja! Osim što je praktično rješenje za dotjerivanje odjeće, Steam&Go u istom trenutku osvježava tkaninu te uklanja čak 99 % bakterija iz odjeće uz pomoć vruće pare. Uz to, ispuštanjem pare steamer se uspješno bori i protiv neugodnih mirisa poput duhana, začinjene hrane ili mirisa ustajalosti, s čime se povremeno bore vlasnici kaputa i jakni. Kemijsko čišćenje tih glomaznih zimskih odjevnih premeta konačno može ostati iza vas, zahvaljujući pari iz staemera koja pogodno djeluje na tkaninu.

Također, vjerojatnost da ćete po dolasku u apartman biti pozvani na hitan sastanak je vrlo velika. U toj situaciji značajnu ulogu igra steamer koji se u kratkom vremenu, za svega 45 sekundi, uspijeva ugrijati te vaš poslovni outfit dovesti do savršenstva. Uz pomoć pare ili uz klasično glačanje nagužvani kostimi, odijela i haljine se u tren pretvaraju u odjeću dostojnu hoda po modnoj pisti.

Jasno je da vas svako novo poslovno putovanje uči lekcije, a nakon nekoliko puta na kraju zaključujete da je metoda slojevitog odijevanja i kombiniranja odjeće jednostavno nužna. Bitno je nositi odjeću koja se međusobno može kombinirati i malo, vrlo malo mjesta ostaviti za ovaj funkcionalan i praktičan uređaj.

New Report

Close