Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

Autor: Promo , 22. kolovoz 2019. u 09:00
Foto: PROMO AQUATIKA

Veliki kompleks akvarija ukopan je u zemlju uz obalu rijeke Korane, no zahvaljujući A1 poslovnim rješenjima, zaposlenici i posjetitelji u svakom trenutku imaju odličnu internetsku vezu.

Prvi slatkovodni akvarij u Hrvatskoj, karlovačka Aquatika, ima 25 bazena s oko stotinu vrsta riba, znanstveni centar, kongresnu dvoranu, igraonicu i caffe bar, a njihovi djelatnici sve poslovne izazove rješavaju pomoću A1 Office 365 poslovnih rješenja.

Javna ustanova Aquatika – Slatkovodni Akvarij Karlovac jedinstveno je mjesto u kojem posjetitelji mogu upoznati bogatu floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest porječja četiriju karlovačkih rijeka, U akvariju je svoj dom pronašlo preko sto vrsta slatkovodnih riba, od kojih je 40 endemskih vrsta. Ideja projekta čiji je cilj bio sagraditi suvremenu multifunkcionalnu atraktivnu edukativnu ustanovu koja će doprinijeti kulturno-turističkoj ponudi grada Karlovca. 

Zdanje Aquatike ukopano je u zemlju kako bi se uklopila u prirodni okoliš te zahtijeva pouzdanu i brzu internetsku vezu za kvalitetnu razmjenu informacija, sigurnost i usklađenost s propisima EU te pristup uredskim aplikacijama s bilo koje lokacije.

Unutar javne ustanove Aquatika nalazi se i kongresna dvorana, a kako bi se običan prostor pretvorio u mjesto u kojoj se mogu održavati poslovni i znanstveni skupovi, potrebna je pouzdana i kvalitetna digitalna infrastruktura koja će odgovarati svim potrebama klijenata.

Aquatike za svoje poslovanje odabrala A1 Business Solutions, rješenje za poslovne korisnike koje integrira brzu i pouzdanu internetsku vezu i Microsoft Office 365, a uredskih aplikacija Word, Excel, PowerPoint, Outlook, MS Teams i Microsoftovih servisa u cloudu, SharePointa i OneDrivea.

Business Solutions A1 Office 365 omogućava djelatnicima da sve potrebne uredske aplikacije imaju na jednom mjestu, ali i da svim aplikacijama mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme te istovremeni rad više zaposlenika na istom dokumentu. 

Sadržaj nastao u partnerstvu s A1

New Report

Close