Kako jednostavno nabaviti novi poslovni automobil, smanjiti troškove i podići imidž tvrtke? Mi znamo kako

Autor: PD VL native tim , 15. listopad 2021. u 10:26
Foto: Unsplash

Već od 342 eura mjesečno vozite novu 100% električnu Opel Mokku ili hibridni Volvo XC40 od 466 eura.

Nabava novog poslovnog automobila često zna biti ‘zamorna’ jer iziskuje puno vremena i istraživanja. Prvo treba pronaći automobil koji odgovara vašim potrebama i uklapa se u financijsku ‘sliku’ tvrtke. Nakon toga potrebno je kontaktirati brojne autosalone kako biste saznali koji nude najpovoljnije uvjete kupnje, a onda odlučiti i kako ga financirati.

Tada na red dolazi papirologija – sređivanje dokumentacije vezane uz financiranje i kupnju, a nakon što i to sredite te konačno preuzmete auto, čeka vas još i odlazak u stanicu za tehnički pregled.

Čini se, dosta informiranja i ‘šetanja’ prije nego što vozilo stigne do parkinga vaše tvrtke. Ipak, postoji puno jednostavnije i brže rješenje kako da dođete do novog poslovnog automobila, a to je dugoročni najam.

To je idealna opcija i za sve one tvrtke koje žele smanjiti financijsko opterećenje koje nosi upravljanje voznim parkom te usmjeriti sredstva na svoju osnovnu djelatnost.

Na primjeru dugoročnog najma Hertz vozila donosimo pet najvažnijih prednosti koje donosi ova usluga:

  1. Neograničen odabir automobila

Uz Hertz imate pristup ponudi svih novih automobila na hrvatskom tržištu, ali i rabljenih iz njihove flote

  1. Personaliziran pristup

Usluga i cijena prilagođena su svakom pojedinom klijentu

  1. Nema iznenadnih troškova

Svi troškovi poput registracije, osiguranja i održavanja, uključeni su u cijenu mjesečnog najma

  1. Bez administracije

Stručnjaci Herza umjesto vas obavljaju svu papirologiju i proceduru prilikom kupnje vozila, nema gubljenja vremena i resursa. Nema potrebe za angažiranjem osoba za kontrolu i vođenje voznog parka

  1. Sigurnost

Ako dođe do kvara vozila na cesti, Hertz osigurava pomoć od 0-24, na raspolaganju ima i zamjensko vozilo tijekom eventualnog popravka vozila. Na dispoziciji je i osobni savjetnik koji upravlja voznim parkom

Osim toga, uz dugoročni najam ne morate izdvojiti bogatstvo da biste imali novi automobil s najnovijim tehnologijama u kojem ćete se ne samo bezbrižno voziti, nego i imati pozitivan učinak na očuvanje okoliša i imidž tvrtke. Tako primjerice Hertz u ponudi ističe dva atraktivna modela koji promiču društveno odgovorno poslovanje – Volvo XC40 Recharge plug in hybrid i 100% električnu Opel Mokku. Novi Hibridni XC40, s prosječnom potrošnjom od 2,1l/100 km i 47gr/km CO2, može biti vaš za 466 eura mjesečno (najam od 5 godina), a električna Opel Mokka za samo 342 eura. Osim velike uštede na potrošnji goriva, ovi će automobili doprinijeti i većem zadovoljstvu zaposlenika jer će ovim automobilima sigurnije i jeftinije putovati do posla, a i privući poglede susjeda. Tako poslodavac postaje privlačniji zaposleniku koji je sretniji na poslu i ne razmišlja o odlasku, što je danas, kada na tržištu nedostaje radne snage, jako važno.

Osim dugoročnog najma novih vozila, Hertz ima i usluge Hertz Flex i Hertz Saver. Radi se o najmu korištenih vozila iz Hertz flote koja su održavana i u odličnom stanju s malo prijeđenih kilometara.

Sadržaj omogućio Hertz

New Report

Close