Prijavite se na jednodnevni seminar

Autor: Poslovni.hr , 28. srpanj 2014. u 15:07
Poslovni centar znanja/Izvor: Fotolia

Hrvatski standardi financijskog izvještavanja (HSFI) predstavljaju okvir za izvještavanje u RH za male i srednje poduzetnike. Prema tome budući veliki dio kompanija u hrvatskoj primjenjuje HSFI u pripremi financijskih izvještaja važno je da oni koji ih pripremaju ali i korisnici tih izvještaja budu upoznati na koji način se pojedini dijelovi trebaju prikazivati te što pojedini tretmani standarda znače za njih.

Financijski izvještaji preslikavaju poslovanje društva u formu u kojoj bi svakom zainteresiranom trebalo biti relativno lako shvatiti prezentiranu sliku. Međutim, kao i u ostalim stvarima, u svakodnevici nije svakom jednako jasna predočena slika.

Nekorektno tumačenje standarda može utjecati na financijske pokazatelje društva te pružiti pogrešnu sliku vlasnicima, direktorima, zaposlenicima, bankama, regulatornim tijelima, dobavljačima, kupcima, potencijalnim investitorima te svim ostalim korisnicima tih financijskih izvješća.

Bez korektnog tumačenja i praćenja standarda ne mogu se donositi kvalitetne poslovne odluke te razvijati strategija društva.
Na seminaru će biti obrađeni najčešći standardi u samom poslovanju malih i srednjih poduzetnika, uz praktične primjere i diskusiju.

 Predavači: Marinko Matković i Igor Arbutina, Crowe Horwath

Cilj seminara:

Cilj ovoga seminara je upoznati sudionike s Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja koji se najčešće susreću u praksi te pružiti im potrebno znanje kako bi ih primijenili u pripremi financijskih izvještaja. Također, sudionici će doznati gdje mogu pronaći dodatna objašnjenja koja bi im mogla zatrebati u praksi.

Kome je seminar namijenjen?

Poduzetnicima, menadžerima svih razina, računovodstvenim i financijskim djelatnicima, djelatnicima u kontrolingu te svima onima koji žele steći znanje s područja financijskog izvještavanja te računovodstvenog tretmana pojedinih kategorija.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 1.250,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 19. rujna 2014. i uplatu do 22. rujna 2014., cijena kotizacije iznosi 1.000,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 25. rujna 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 26. rujna 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite program i prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033, Mob: + 385 98 1620 214,
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close