Prijavite se na jednodnevni seminar

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2014. u 08:57
Fondovi

Da biste mogli razumjeti Vašu ulogu u sustavu i upustiti se u područje fondova, morate steći osnovno znanje o EU fondovima i sebi približiti model koji funkcionira u praksi. Sustav EU financiranja biti će prikazan kroz procedure i najnovija pravila i to na jednostavan i praktičan način, kroz hodogram, primjere dokumentacije te kroz konkretne savjete.

Predavačica: Ivona Vargek, Projekt jednako razvoj d.o.o.

Cilj seminara:

Seminar je namijenjen svima koji se žele upoznati sa mogućnostima financiranja i koracima prijave projekata na strukturne fondove.

Polaznici seminara će na kraju dana razumjeti:

  • Koje mogućnosti postoje za financiranje projekata iz strukturnih fondova (područja koja će se financirati u razdoblju 2014. – 2020.; otvoreni i najavljeni natječaji)
  • Koja pravila je potrebno poznavati prije prijave projekata
  • Koji su koraci ključni za prijavu projekata na strukturne fondove
  • Kako čitati natječajnu dokumentaciju i ispuniti prijavne obrasce
  • Na koje elemente projektne prijave treba staviti fokus prilikom razvoja projekta (kriteriji odabira projekta)
  • Koju potpornu dokumentaciju je potrebno priložiti uz projektni prijedlog i kako se unaprijed pripremiti
  • Što svaki projekt mora imati kako bi osigurao financiranje iz EU bespovratnih sredstava

Kome je seminar namijenjen?

Trgovačkim društvima i obrtnicima; javnim organizacijama (lokalna i regionalna samouprava, ustanove i poduzeća u javnom vlasništvu); potpornim organizacijama (regionalne razvojne agencije, banke, konzultantske kuće); ostalim zainteresiranima za sustav i projekte strukturnih fondova (izvođači radova i dobavljači, projektanti, revizori, banke, građani).

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 1.250,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 6. listopada 2014. i uplatu do 7. listopada 2014., cijena kotizacije iznosi 1.000,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 10. listopada 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 13. listopada 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite program i prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033, Mob: + 385 98 1620 214,
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Komentirajte prvi

New Report

Close