Poslovno pregovaranje – kako pomaknuti granice mogućeg (listopad)

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2016. u 09:18
Foto: Fotolia

Pregovaranje je integralni dio naše poslovne i osobne svakodnevice. Često se posve nesvjesnoupuštamo u pregovore. Kvaliteta naših pregovaračkih vještina direktno utječe na kvalitetu naših poslovnih uspjeha i života općenito. Za naše napore i ulaganja zapravo nikad ne dobijemo neku apsolutno objektivno zasluženu vrijednost nego samo onu koju ispregovaramo. 

Svijet je postao globalno tržište na kojem se u našem susjedstvu  pojavljuju konkurenti za koje još do jučer nismo ni znali da postoje. Nadmeću se cijenom, popustima, brzinom isporuke, jamstvima, financiranjem i uvjetima plaćanja, garancijama, dostupnošću, pogodnostima, dodacima, novim tehnologijama i znanjima te velikim marketinškim budžetima.

Kako zadržati kupce u ovakvim uvjetima? Kako postići konkurentne uvjete s vlastitim dobavljačima? Tako što ćete primijeniti efikasne i dinamične strategije i taktike za uvjeravanje i pregovaranje koje teže da obje sučeljene strane iz pregovora odu zadovoljne i ostvare dugoročnu suradnju temeljenu na uzajamnom poštivanju. Ne dopustite više nikad da vas zbune taktike pregovaračkih profesionalaca. Stvorite snažnu poziciju za svoju organizaciju i sebe osobno kroz razvoj pregovaračkih kompetencija i pomaknite granice mogućeg. 

Na seminaru ćete naučiti najbitnije elemente i pregovaračke vještine:

  • Priprema pregovaračke strategije (Postavljanje jasnih željenih ishoda, Balansiranje ustupaka, Priprema vođenja sastanka)
  • Upravljanje prigovorima (Držanje plana, Fizička prednost, Jasna komunikacija, Aktivno slušanje)
  • Pregovaračke tehnike (Šutnja, Rezimiranje, Bilješke, Dobra atmosfera, Rokovi, Čitanje između redaka)
  • Pet koraka pregovaračkog procesa (Izgradnja rapora, Ispitivanje, Prezentacija i argumentacija, Pregovaranje, Zaključivanje)
  • Pregovaračke taktike i odgovori na njih (Kaos, Ne mogu, Jedina opcija, Takva je naša politika, Veliko za malo, Pat pozicija)

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen svima koji pregovaraju: poduzetnicima, menadžerima i rukovoditeljima raznih razina, prodavačima, odvjetnicima, bankarima, zaposlenicima u nabavi te svima koji su u neposrednom doticaju sa kupcima ili partnerima, a imaju mandat za dogovaranje uvjeta suradnje.

Trajanje treninga i satnica: Seminar se održava 11. listopada 2016. s početkom u 9 sati. Satnica je od 9.00 – 17.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena od 12.15-13.15 sati, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne i poslije podne)

Broj polaznika: Trening je namijenjen radu u malim grupama, omogućuje individualizirani pristup svakom polazniku. Metode rada podržavaju akcelarcijsko učenje i uključuju predavanje, vježbe, igranje uloga, rad u malim grupama, analiza  primjera.

O predavaču:

Toni Babić, dr.vet.med. certificirani je NLP trener i coach koji se bavi osobnim i poslovnim razvojem svojih klijenata. Karijeru je gradio u poduzetništvu, prodaji i upravljanju. Ima opsežna iskustva iz proizvodnog, uslužnog, financijskog i ICT sektora, a trenutno radi kao profesionalni trener i coach specijaliziran za poslovne teme: prodaju, pregovaranje, javni nastup te upravljanje vremenom i osobnu organizaciju. Certifikat za NLP trenera i coacha stekao je 2011. pri PsiNLP u Velikoj Britaniji. Vlasnik je konzultantske kude Praktikum sustavi.

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za rane prijave do 27. rujna 2016. iznosi 1.000 kn + PDV. Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da se prijavite popunjavanjem online obrasca ispod teksta ili nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 09.listopada 2016. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 10. listopada 2016. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

ISKUSTVA POLAZNIKA

Seminar: Storytelling kao moćan alat u poslovanju

Predavač:

Toni Babić

 

"Ima puno praktičnog i poučnog."
"Odlična razmjena iskustva sa sudionicima"
"Seminar je dobar radi aktualnosti teme koja je važna."
"Konkretan primjenljiv sadržaj."
"Praktična života tema. Zanimljivo, edukativno, profesionalno i praktično."
"Izvrsno organizirano."
"Pohvala za grupni rad i izradu priče."
"Naučili smo pričati priče."
"Puno korisnih stvari koje ću odmah primjeniti u životu."

Komentirajte prvi

New Report

Close