ožujak: PRODAJNE VJEŠTINE ZA TELESALES

Autor: Poslovni.hr , 01. siječanj 2016. u 02:15
Fotolia

Danas nema poduzetnika koji ne prodaje putem telefona. Čak i kad mislite da samo „razgovarate“ s kupcima, Vi zapravo uvjeravate korisnika da kupi Vaš proizvod ili uslugu

Danas nema poduzetnika koji ne prodaje putem telefona. Čak i kad mislite da samo „razgovarate“ s kupcima, Vi zapravo uvjeravate korisnika da kupi Vaš proizvod ili uslugu. A ne Vaše konkurencije, jer Vaš asortiman je uvijek bolji, samo to kupci još uvijek ne znaju… 

Ili kad odgovarate na njihove informativne upite. Ili rješavate reklamaciju. Kad god razgovaramo s nekim, našim poslovnim klijentima ili privatnim korisnicima, uvijek ih pokušavamo zainteresirati za ono što nudimo. Imali mi pritom Pozivni centar sa stotinu agenata ili samo jedan telefon, svrha je uvijek ista. Prodaja. Veći prihod. Profit!

Jeste li sigurni da znate kako? Ili kako možete još bolje? A kako pritom izbjeći klasičan konflikt Teleprodaje s ostalim kanalima prodaje?

Uvijek možemo bolje, brže i više. Da biste povećali efikasnost i produktivnost svoje Teleprodaje, odmah se prijavite na ovaj jednodnevni praktični seminar i saznajte kako povećati  prihode Vaše tvrtke proaktivnom dodatnom i križnom prodajom putem Telesales prodajnog kanala.

Zašto investirati u edukaciju?

Svrha:

 • povećanje prodajnih kompetencija polaznika koji će omogućiti bolju realizaciju pridobivanja i zadržavanja korisnika putem Telesales-a.
 • Postići i premašiti prodajne ciljeve i povećati lojalnost korisnika.
 • Unaprijediti fokusiranost i prodajne kompetencije prodavatelja, konstruktivno upravljati prigovorima te povećati zadovoljstvo kupaca.
 • Uskladiti poslovne procese sa zakonodavnim okvirom i na vrijeme se pripremiti za najavljene izmjene Zakona o zaštiti potrošača u vezi teleprodaje.

Cilj: nakon ovog seminara naučit ćete kako uspješno voditi prodajni razgovor putem telefona i povećati prodajni učinak.

Koje su teme?

 • psihologija teleprodaje
 • zakonodavni okvir prodaje na daljinu, s naglaskom na najavljene izmjene Zakona u vezi Teleprodaje 
 • zakonodavni okvir prodaje na daljinu
 • faze prodajnog razgovora
 • FAB tehnika: vođenje prodajnog razgovora postavljanjem pitanja
 • zašto prodati samo jednu stvar? Dodatna i križna prodaja proizvoda i usluga
 • persuasivnost: utjecaj na kupca i prodajna etika
 • kako u prvih 7 sekundi ostvariti izvrstan dojam
 • kako verbalnom i neverbalnom komunikacijom zaintrigirati korisnika koji u tom trenutku nema vremena ili nije baš zainteresiran za ono što mu nudite
 • kreativnost i inovativnost u prodajnom procesu
 • koje su prepreke uspješnoj telefonskoj prodajnoj komunikaciji
 • generacijske razlike kupaca
 • asertivna komunikacija  s nezadovoljnim kupcima
 • kao „Ne“ pretvoriti u „Da“
 • „zakucavanje“ prodaje

 

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Svima onima koji komuniciraju s kupcima, pravnim ili fizičkim osobama, putem telefona. Svim djelatnicima Prodaje i Službe za korisnike, kao i svima onima koji žele naučiti više o ovom specifičnom kanalu prodaje kako bi bolje koordinirali interne procese (Financije, Pravna služba, Logistika, Marketing, Odnosi s javnošću, Ljudski resursi, Upravljanje projektima, Odjel za korisničko iskustvo…).

 

Predavač: Ivana Zvrko, mag.edu.     

O PREDAVAČU:

Ivana Zvrko partner je i direktor konzultantske tvrtke ADIZ za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom dugogodišnje karijere radila je kao rukovoditelj prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera u prodaji. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom prodajnih edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata u prodaji. Članica je mnogih stručnih i profesionalnih udruženja i organizacija, kao što su HRCentar – strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, LinkedIn Telesales profesionalaca, ZSJ pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori i CCBN Kanadsko-Hrvatske Poslovne Mreže.

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za ranu prijavu do 20. veljače iznosi 1000,00 kn + PDV.  Redovna cijena kotizacije nakon 20. veljače iznosi 1250 kn + pdv. Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da se prijavite popunjavanjem online obrasca ispod teksta. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 1. ožujka 2016. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 009
Mob: + 385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close