Osvojite tržište učinkovitim oglašavanjem na Googleu i Facebooku!

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2015. u 15:25
Fotolia

Saznati ćete kako kreirati AdWords račun, istražiti tržište, strukturirati AdWords kampanje, pisati učinkovite oglase, aktivirati remarketing…

29. travnja 2015. s početkom u 9:00, u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1

Predavači: Dragan Jeličić i Bojan Rodik, Styria

 

Oglašavanje je danas neizostavni dio prilikom lansiranja prodajno orijentirane web stranice. Kroz praktični dio polaznici će saznati kako kreirati AdWords račun, istražiti tržište, strukturirati AdWords kampanje, pisati učinkovite oglase, aktivirati remarketing, pratiti učinkovitost i raditi optimizaciju, te kako objediniti sve Google  servise pod jednim korisničkim računom u svrhu međusobne integracije i kontrole. Servise kao što su Google AdWords, Google Analytics, Google Webmaster alati, Google My Business.

Ova edukacija, također, predstavlja uvod u osnove društvenih mreža s naglaskom na male i srednje poduzetnike. Prolazit će se najbitnije mreže, a posebna pažnja posvetit će se Facebooku i Twitteru. Polaznici će naučiti kako otvoriti i opremiti službene stranice te naučiti način funkcioniranja pojedinih mreža. Dotaknut će se i oglašavanja koje omogućuje maksimalizaciju social media aktivnosti. Brojnim slučajevima iz domaće i svjetske prakse dat će se primjeri kako kvalitetno odraditi nastup na društvenim mrežama.

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima koji tek planiraju izradu svojih web stranica i nastup na društvenim mrežama, ali i onima koji su već prisutni na Internetu te se žele upoznati sa mogućnostima oglašavanja svojih proizvoda i usluga, te komunikacijom sa svojim korisnicima putem društvenih mreža.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 950,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 14. travnja 2015. i uplatu do 15. travnja 2015., cijena kotizacije iznosi 850,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni.hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Preuzmite poziv, program i prijavnicu za seminar.

Kako se prijaviti na trening?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje na treningu, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 27. travnja 2015. ili ispunite obrazac ispod teksta. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 28. travnja 2015. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na treningu. Račun ćete dobiti nakon održanog treninga.

 

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 000, 6326 085, Mob: + 385 91 6400 832
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Komentirajte prvi

New Report

Close