OSOBNI BRANDING I UČINKOVITO UPRAVLJANJE KARIJEROM

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2015. u 15:00
Fotolia

U 21. stoljeću ponuda i potražnja na tržištu rada su se stubokom promijenile. Usprkos globalizaciji i naoko velikoj ponudi radne snage, teško je pronaći prave talente. Zašto ne bi pronašli baš Vas?

Kao što kompanije ulažu u prepoznatljivost svog branda da bi se razlikovale od konkurencije i uspjele na tržištu, tako i svatko od nas mora uložiti u sebe da bi uspješno razvijao svoju karijeru. Zapravo, osobni branding je postao presudan za profesionalni uspjeh. Uspješna karijera se planira.

U 21. stoljeću ponuda i potražnja na tržištu rada su se stubokom promijenile. Usprkos globalizaciji i naoko velikoj ponudi radne snage, teško je pronaći prave talente. Zašto ne bi pronašli baš Vas?

Danas, ako se Vaše ime ne pojavljuje u rezultatima internet tražilica, zapravo kao da ni ne postojite. U ovom digitalnom, virtualnom svijetu poslovno umrežavanje putem društvenih mreža povećava Vašu vidljivost, a time i šansu da nekom poslodavcu baš VI zapnete za oko.

Stoga već danas uložite u svoj osobni brand i javite nam se! Pomoći ćemo Vam da donesete pravu strategiju osobnog brendiranja, uspješno isplanirate svoju karijeru unutar kompanije u kojoj ste zaposleni ili pronađete posao svojih snova.

Predavačica: Ivana Zvrko, Adiz

Koji je cilj seminara?

Svrha: naučiti kako koristiti strategije i alate osobnog brandinga u kontekstu cjeloživotnog učenja i upravljanja vlastitom karijerom od diplome do mirovine.

Cilj: naučiti strategije i alate osobnog brandinga, unaprijediti svoju prepoznatljivost i konkurentnost na tržištu rada u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i pisanu i usmenu komunikaciju prilikom potrage za novim poslom ili razvoja karijere unutar poduzeća u kojem ste zaposleni.

Koje su teme seminara?

Strategije osobnog brandinga

  • jesmo li konkurentni svojim znanjima i vještinama? Hrvatska i EU
  • generacije X i Y: kolege ili konkurencija?
  • zašto brendirati sebe?
  • digitalna prisutnost i upravljanje vlastitom karijerom
  • potraga za talentima: jesam li uočljiv(a)?
  • kako kreirati brendiranu poruku

Alati osobnog brandinga i umrežavanje

  • kako komunicirati osobni brand na profesionalan način
  • pisane i AV poruke: životopis, poslovne društvene mreže
  • komunikacija uživo: kako se najbolje predstaviti na intervjuu za novo radno mjesto

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Bez obzira imate li već 20 godina radnog staža ili ste tek diplomirali i tražite posao, uložite u svoj najveći kapital – sebe! Ovaj seminar namijenjen je svima koji žele novi posao u postojećoj organizaciji ili u novom poduzeću.

Preuzmite poziv i prijavnicu u .pdf formatu.

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije iznosi 1000,00 kn + PDV. Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da se prijavite popunjavanjem online obrasca ispod teksta ili nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 29.listopada 2015. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 30. listopada 2015. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 009
Mob: + 385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close