Donosimo ovotjednu ponudu najboljih poslova, pronađite nešto za sebe

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2021. u 10:45
FOTO: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) diljem Hrvatske, a prijave su otvorene do 15.8. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova na recept i bez recepta, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutska skrb. Uvjeti su visoka stručna sprema, odobrenje za samostalni rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu te komunikacijske vještine i sklonost timskom radu. Prijavite se. 

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu nabave (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave su otvorene do 9.8. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, zajednički rad u kolegijalnom timu, mogućnost daljnjeg usavršavanja i razvoja te stimulativnu radnu okolinu. Potrebne su kvalifikacije završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, iskustvo u odjelu nabave, tečno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, a prednost je dodatno znanje engleskog jezika. Poželjno je iskustvo u elektroničkoj industriji te znanje rada u SAP-u. Aplicirajte. 

Falkensteiner zapošljava materijalnog knjigovođu (m/ž), junior knjigovođu (m/ž), referenta kadrovskih poslova (m/ž), developera/ koordinatora sustava (m/ž), koordinatora hotelskih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 15.8. Poslodavac nudi all-inclusive onboarding za dobar početak, buddy program, zdrave i uravnotežene obroke, besplatno korištenje fitness prostorija i individualne programe razvoja. Prijavite se. 

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se. 

Manpower za potrebe klijenta traži novo pojačanje na poziciji voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.8. Posao obuhvaća sudjelovanje u definiranju, kreiranju i implementaciji strategije prodaje, izradu redovnih izvještaja o provedenim aktivnostima, formiranje i rukovođenje prodajno komercijalnim timom i slično. Prednost donosi iskustvo u prodaji opreme i usluga projektiranja, održavanja i servisa sustava tehničke zaštite, vatrodojave, plinodetekcije i hotelskih sustava. Traže se proaktivni pristup radu i motiviranost u nalaženju novih i zadržavanju postojećih partnera i kupaca, odgovornost, dinamičnost i upornost, razvijene prezentacijske i pregovaračke prodajne vještine. Prijavite se. 

ZAPRAF zapošljava stručnjaka za odnose s javnošću i marketing (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 4.8. Uvjeti su visoka stručna sprema, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno znanje rada na računalu te pet godina iskustva u medijima ili na sličnim poslovima, izrađene organizacijske sposobnosti, snalažljivost i sposobnost multitaskinga, visoka razina pouzdanosti, etičnosti i odgovornosti. Potrebno je poznavanje suvremene svjetske glazbene scene i industrije te posjedovanje afiniteta prema modernim tehnologijama. Prijavite se ovdje. 

Arena zapošljava IT System administratora (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.8. Od kandidata se očekuje godina dana radnog iskustva na istim poslovima, minimalno srednja stručna sprema, proaktivnost, fleksibilnost, želja za stjecanjem novih znanja te napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se. 

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 13.8. Potreban je završen diplomski sveučilišni studij iz ekonomije smjera marketinga ili managementa, minimalno pet godina radnog iskustva u marketingu, razvijene vještine i znanja u digitalnom marketingu, menadžerske i komunikacijske vještine, problem solving vještine, time management vještine i izvrsno znanje engleskog jeziku u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalni radni odnos na puno radno vrijeme, službeni laptop i mobitel te mogućnosti dodatnog obrazovanja i razvoja. Prijavite se. 

Pepco zapošljava mlađeg računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 19.8. Uvjeti su završena najmanje viša škola, poznavanje poreza i računovodstvenih propisa, poznavanje načela upravljanja imovinom i načela o kretanju dokumentacije, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vrlo dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom okruženju i prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za zaposlenike i dodatne benefite. Aplicirajte. 

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort zapošljava na poziciji Human Resources referent / Referent u odjelu ljudskih potencijala (m/ž). Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave su otvorene do 31.8. Potrebna je minimalno viša stručna sprema smjera psihologije, pravo ili ekonomija, minimalno tri godine radnog iskustva na poslovima u ljudskim potencijalima, minimalno jedna godina radnog iskustva na rukovodećoj poziciji te dobro poznavanje ZOR i aktivno praćenje izmjena. Potrebne su izražene govorne i socijalne vještine te napredno korištenje računala. Aplicirajte ovdje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close