Tko se može prijaviti?

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2015. u 11:14
iskustvo

Kad govorimo o osobama s invaliditetom, govorimo zapravo o osobama s dugotrajnim tjelesnim, mentalnim, intelektualnim ili osjetilnim oštećenjima, koja u međudjelovanju s različitim preprekama mogu sprečavati njihovo puno i učinkovito sudjelovanje u društvu na ravnopravnoj osnovi s drugima.

U susradnji sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom naknadno ćemo provjeriti mogu li prijavljeni studenti s invaliditetom biti prema novom zakonu poslodavcu koji ih uzima na praksu dio propisane kvote o zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Ne razmišljajte! Prijavite se i osigurajte si praksu ili čak zapošljavanje u renomiranim hrvatskim organizacijama.

Neka vam poticaj budu prošlogodišnji sudionici projekta Iskustvo zlata vrijedi 2014.

 

 

Iskustvo i preporuka koju sam dobila po završetku prakse znatno mi je poboljšala životopis i pomogla mi u traženju posla.
Antonia Bekavac

 

 

Projekt Iskustvo zlata vrijedi dobar je korak prema uklanjanju barijera s kojim se osobe s invaliditetom moraju nositi jer su mnogi poslodavci uvidjeli da mladi ljudi bez obzira na svoj invaliditet mogu kvalitetno obavljati posao.
Nataša Kefurt

 

 

Ne postoji bolja stvar od toga da osobu s invaliditetom učinite konkurentnom na tržištu rada i upravo zahvaljujući praksi danas radim kao informatičar.
Neven Tomečak

 

Komentirajte prvi

New Report

Close