Poslovni uzlet Međimurske županije 26. 3. 2019.

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2019. u 11:26
Foto: Press

Poslovni uzlet Međimurske županije održat će se 26. ožujka 2019. u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu (Ulica bana Josipa Jelačića 22B).

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će g. Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i g. Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina uslijedit će Intervju 1 na 1 gdje će se diskutirati na temu korištenja EU fondova u sektoru obrazovanja i znanosti, a potom će se održati niz predavanja na temu najavljenih poziva za aktivnosti istraživanja i razvoja, digitalizacije poslovanja, predstavit će se Metalska jezgra Čakovec – razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju kao primjer suradnje poduzetnika i znanstvenika te u konačnici predstavit će se nova financijska perspektiva Europske unije 2021.-2027.

Poslovni uzlet Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva.

Naime, ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i šestu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za ovaj vrlo bitan segment gospodarstva u Lijepoj našoj.

Krajem ožujka će se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata otvariti za poduzetnike Međimurske županije koji će uz vrsne predavače i stručnjake, steći nešto saznanja i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio Poslovnog uzleta.

Program konferencije pogledajte ovdje.

Sudjelovanje na edukacijama besplatno je uz prethodnu prijavu:

Fill out my online form.

var zqj9v4g0xsmufx;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’zqj9v4g0xsmufx’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’854′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { zqj9v4g0xsmufx = new WufooForm();zqj9v4g0xsmufx.initialize(options);zqj9v4g0xsmufx.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentirajte prvi

New Report

Close