Digitalnim marketingom do poslovnog uspjeha – besplatna edukacija u Ivancu

Autor: Objava za medije , 01. lipanj 2018. u 13:01
Foto: Press

Grad Ivanec jedan je od nositelja gospodarskog razvoja te se svrstava među najznačajnije industrijske kapacitete u Varaždinskoj županiji.

Svoje gospodarstvo temelji na razvijenom drvno-prerađivačkoj, metaloprerađivačkoj i tekstilnoj industriji. Grad Ivanec dobitnik je BFC certifikata koji dokazuje kako je Ivanec grad s povoljnim poslovnim okruženjem koji je dugoročno posvećen razvoju gospodarstva. Važan korak u profiliranju naprednog i uspješnog grada su besplatne edukacije Poslovnog uzleta koje će se i ove godine održati u Ivancu.

Interaktivna radionica za ambiciozne poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane: „Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha – saznajte kako se učinkovito i povoljno oglašavati na Googleu i Facebooku”, na kojoj će se pokazati važnost i velike mogućnosti digitalnog marketinga kao alata za postizanja poslovnog cilja održat će se 13.lipnja 2018. u Hotelu Orion (Horvatsko 28) s početkom u 14:30 sati.

Digitalni marketing je oblik oglašavanja vlastitog proizvoda i usluga putem interneta. Predstavlja dominantni oblik poslovne komunikacije svakog suvremenog poduzetnika. Kroz trosatnu radionicu sudionici će naučiti kako efikasno iskoristiti moć digitalnog marketinga za postizanje konkretnog poslovnog cilja, kojim se digitalnim alatima koristiti, kako uskladiti digitalnu i nedigitalnu komunikaciju te kako učinkovito plivati vodama digitalnog marketinga ne gubeći iz vida poslovni cilj.

Radionicu će voditi gospodin Ivan Filipčić, vlasnik uspješne digitalne marketinške agencije „a2z solutions” s iskustvom u kreiranju digitalnih kampanja za društvene mreže te stručnjak za korištenje digitalnih alata za marketinške svrhe, s posebnim naglaskom na Adwords oglašavanje.  Kroz zanimljive i suvremene primjere, gosp. Filipčić pokazat će kako svijet oglašavanja može u isto vrijeme biti zabavan, izazovan, ali i unosan.

Iako je sudjelovanje na Poslovnom uzletu grada Ivanca besplatno, broj mjesta je ograničen stoga svoje mjesto možete osigurati na linku za PRIJAVU, broju telefona 01/6326-028 ili na e-mail adresi: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Sudjelovanjem na interaktivnoj radionici Poslovnog uzleta postanite uspješniji!

Detaljni program Poslovnog uzleta grada Ivanca možete pregledati ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close