Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stimulativna primanja i bonuse

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2023. u 13:27
foto: unsplash

S pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom – portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

TŽV Gredelj zapošljava na poziciji Ispitivač za defektoskopska ispitivanja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se provođenje nerazornih ispitivanja vizualnom, ultrazvučnom i magnetskom metodom zavarenih spojeva primjenjujući važeće norme, propise i zakonsku regulativu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i stimulativna primanja. Možete se prijaviti do 21.09.2023.

Hervis d.o.o. za klijenta zapošljava na poziciji Preuzimatelj robe (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz na posao, mogućnost kupovine u Hervis-u sa posebnim pogodnostima za zaposlenike te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 18.09.2023.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava na poziciji Referent prodaje i rezervacija (m/ž) u Novom Vinodolskom. Poslodavac osigurava zapošljavanje izravno u poduzeću, sezonsko zapošljavanje uz mogućnost cjelogodišnjeg, stimulativna primanja i bonuse, osiguran smještaj u prostoru resorta te topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijavite se do 31.08.2023.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). U opisu posla nalazi se čišćenje i pospremanje kuhinje i radnih površina, priprema kuhinjske opreme i pribora za rad te zaprimanje narudžbi i prosljeđivanje istih glavnom i pomoćnim kuharima. Mjesto rada su Sesvete. Prijaviti se možete do 07.09.2023.

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodnog radnika – Operatera pripreme površine / montera / lakirera (m/ž). Traže zainteresirane kandidate koji žele naučiti raditi u proizvodnji viosokokvalitetnih aviodijelova kroz kvalitetnu edukaciju s ciljem dugoročne suradnje. Mjesto rada je više Jakovlje, a prijaviti se možete do 31.08.2023.

Kubak Stil d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent prodaje (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Rijeci. Od kandidata se očekuje ljubaznost, izražene komunikacijske vještine, spremnost na timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost. Poslodavac nudi bonuse na plaću. Prijavite se do 25.08.2023.

Dupin d.o.o. zapošljava Administratora u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Nova Gradiška. Od kandidata se očekuje dobro znanje MS Office paketa i razvijene organizacijske sposobnosti. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i daljnjeg usavršavanja te isplatu prigodnih nagrada. Prijaviti se možete do 31.08.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Prodajnog savjetnika (ž/m) u Zagrebu i Zadru. Poslodavac omogućuje bonuse na temelju poslovnih ostvarenja, motiviran tim koji pokreće prijateljsku radnu atmosferu, mogućnost napredovanja unutar kompanije te mnoštvo drugih privlačnih pogodnosti . Prijave traju do 01.09.2023.

Workforce Ljudski Potencijali za klijenta Jadran – Galenski laboratorij traži Formulatora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac omogućuje sudjelovanje u projektima razvoja proizvoda koji će se u bliskoj budućnosti vidjeti na policama ljekarni i na promidžbenim materijalima. Prijavite se do 04.09.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 15.09.2023.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close