Žurite na sastanak i želite lijepo izgledati? Za 1.199 kn one će vas našminkati, obući, savjetovati…

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2013. u 15:58
Fotografija mladenke Petre u Krie design svečanoj haljini, sa svečanom svadbenom frizurom i svadbenim make up-om. Fotografija je snimljena tijekom We:Day dana u HYPO EXPO XXI kongresnom centru, u dvorani Kornati.

Zbog užurbanog životnog ritma ženama je sve teže pronaći vremena za brigu o svom izgledu. S druge strane, pritisak je sve veći i nije dovoljno izgledati ‘samo’ dobro.

Zbog užurbanog životnog ritma ženama je sve teže pronaći vremena za brigu o svom izgledu. S druge strane, pritisak je sve veći i nije dovoljno izgledati 'samo' dobro – nameću se standardi koji od žena zahtijevaju da savršeno izgledaju u svakom trenutku. Zato su  Kristinu Burja, vlasnica brenda Krie design, vizažistica Ela Milković i Lea Bikić, vlasnica GT Beauty studija za oblikovanje i njegu kose odlučile zajednički ući u projekt koji će ženama omogućiti da na jednom mjestu dobiju cjelokupan styling za bilo koju prigodu ili trenutak koji im je važan.

Pokrenule su RE:DESIGN, koncept koji nudi različite vrste stylinga s obzirom na prigodu: od vjenčanja, maturalne zabave ili dodjele diploma do poslovnog sastanka ili domjenka, odnosno bilo koje prilike u kojoj klijentica želi izgledati najbolje što može. RE:DESIGN im omogućava da u suradnji s modnom dizajnericom odaberu i kreiraju najbolju odjevnu kombinaciju, osmisle pripadajući make up uz pomoć tima vizažista na čelu s priznatom filmskom šminkericom Elom Milković te u GT Beauty studiju dobiju frizuru koja će dodatno naglasiti i upotpuniti styling. Za 'hitne slučajeve' u ponudi je Express usluga brzog šminkanja i friziranja te posudbe odjeće.

„Ja prva ne stignem satima obilaziti shopping centre i modne salone u potrazi za savršenom haljinom, a dobru frizuru mogu zahvaliti prvenstveno činjenici da cijele dane provodim u studiju",  komentirala je Lea Bikić. Kristina Burja poznato je ime na hrvatskoj modnoj sceni sa širokim krugom klijentica. Objasnila je zašto se odlučila na proširenje svog poslovnog modela: „Danas je modna scena jako globalizirana pa je postalo jednostavno nabaviti it odjevne komade, kopirati neku popularnu frizuru ili nove trendove u šminkanju. Upravo je stil ono što nas čini posebnima i drugačijima od drugih pa mislim da su savjeti i pomoć stručnjaka u nekim situacijama važan element za stvaranje vlastitog stila.“

Koliko to sve košta, pitate se? 

Klijentice će za savjetovanje, tretman kose, probnu frizuru, frizuru za vjenčanje, šminku i najam haljine za vjenčanje platiti 2.099,00 kuna. Za sve to plus kupnju haljine platit će 3.649,00 kuna, dok će za sve gore navedeno plus dizajn i izradu haljine platiti 6.099,00 kuna. 

Po sličnom principu pripremu za poslovni event (savjetovanje, tretman kose, frizura, profesionalna šminka, najam ili kupnja haljine) platit ćete od 1.199,00 do 2.299,00 kuna. Za 'SOS situaciju' u sklopu koje odabirete lokaciju po vlastitoj želji platit ćete 2.899,00 kuna.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close