VIDEO: Kako odčepiti nos u samo par sekundi

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2023. u 14:03
Foto: TikTok

U moru savjeta izdvojio se onaj masera Jamesa Moorea.

Začepljenost nosa se javlja kada sluznica nosnog tkiva natekne zbog upaljenih krvnih žila, prenosi Miss 7. To može uzrokovati iscjedak iz nosa i takozvano postnazalno kapanje, stanje u kojem višak sluzi teče niz stražnji dio grla što izaziva kašalj ili upalu grla. Kapi za nos djeluju tako što sužavaju otečene krvne žile u nosu i otvaraju dišne puteve. S druge strane, ova tehnika je potpuno mehanička.

@moorewellness Unblock your stuffy nose FOLLOW FOR RELIEF #stuffynose #facemassage #sinusrelief #faceyoga ♬ BILLIE EILISH. – Armani White

U moru savjeta izdvojio se onaj masera Jamesa Moorea. Moore vrši pritisak na određena područja na licu čime olakšava pritisak u nosu u roku od nekoliko sekundi.

Moore objašnjava kako olakšati začepljenje kroz par jednostavnih poteza: Stavite dva prsta desne ruke na lijevu stranu nosa i pritisnite ga udesno. Palcem na lijevoj ruci pritisnite područje obraza lijevo od nosa prema unutra i prema gore. Zadržite se u ovom položaju 15 sekundi i dišite duboko kako biste odčepili začepljen nos, a po potrebi ponovite i na drugoj strani.

Komentirajte prvi

New Report

Close