VIDEO: Kako bi moglo izgledati šišanje nakon karantene, pogledajte rješenje zagrebačkog salona

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2020. u 09:08
Foto: FB

Na ulazu u salon svakom klijentu će se mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom.

Iako se još uvijek ne zna datum njihovog otvaranja, neki su frizerski saloni već krenuli s pripremama. Među njima se nalazi i salon sa zagrebačke Malešnice, čija je vlasnica Tanja Ana Kaužljar opremila salon sa zaštitnim pregradama. Vlasnica frizerskog salona za RTL je rekla:

– Možda ima nekakavih nedostataka, baš zato sam podijelila video, neka ljude vide… Ja sam krenula s nečime i hajd’mo se nadopunjavati. Na ulazu ćemo mjeriti temperaturu, a osim maski, imat ćemo i vizire koji će štiti naše lice. Koliko će biti teško šišati na taj način, vidjet ćemo.

Na Facebook stranici frizerskog salona DANU objavljen je i video koji prikazuje kako salon izgleda nakon “preuređenja”.

– Razmišljali smo unaprijed, naručili smo zaštitne pregrade po svim standardima zaštite. Imat ćemo dva radna mjesta s dovoljnom udaljenosti od dva metra, zaštitnu pregradu između radnog mjesta i bazena. Klijente će dočekati jednokratni ručnici koji će se nakon upotrebe baciti u smeće. Dočekat će vas i jednokratni ogrtači, zaštitne rukavice. Na ulazu u salon svakom klijentu će se mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Ako imate povišenu temperaturu, žao mi je, nećete moći ući u salon, zbog vaše i naše sigurnosti. Narudžbe ćemo primati isključivo preko telefona. Četke su sve spremljene u kutiju, dezinficirane, a frizerke će imati zaštitne vizire – imaju punu zaštitu i od neprobojnog su materijala.

Komentirajte prvi

New Report

Close