VIDEO: ‘Kad plavi krenu u napad’ nova je pjesma o Dinamu, ali i rivalitetu s Hajdukom

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2023. u 12:02
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ovo je već druga Vargina pjesma posvećena plavoj boji.

Inspiriran nogometom, plavom bojom i Dinamom, zagrebački kantautor Zvonimir Varga donosi novi singl ‘Kad plavi krenu u napad’. Pjesma je snimljena u suradnji s Alenom Šenkovskim koji joj je aranžmanski i produkcijski podario originalan ‘nogometni format’, dosta rijedak na domaćoj, ali i stranoj glazbenoj sceni.

Nakon starije lagane pjesme ‘Moj Dinamo’, ovo je već druga Vargina pjesma posvećena plavoj boji, ali sasvim drugačijeg teksta, zvuka i prizvuka… Zagrebački kantautor, naime, ovoga puta pjeva i o vječnom rivalstvu plavih i bijelih u energičnijem pop-rock aranžmanu kakav se ne može često čuti u njegovim pjesmama.

Zvonimir Varga na sceni djeluje od 2009. godine – do sada je objavio više od 20 singlova, 11 albuma, EP i kompilaciju, te održao više od 300. koncerata. Autor je i knjige pjesama ‘Poljubac budućnosti’, te slikovnice ‘Veseli dan dr. Vedrana Veselića’. Sklada i glazbu za dječje kazališne predstave, a u posljednje vrijeme uživo ga se može čuti u knjižnicama, domovima za starije i kaznionicama.

Komentirajte prvi

New Report

Close