Velika zvjerka – predstava o biznisu

Autor: Branka Osmec , 03. studeni 2016. u 21:59
Marko Torjanac kao biznismen Larry i sam već 12 godina vodi svoje kazalište. I to uspješno/planet art

Prva predstava uspješnog neovisnog kazališta, koje se dokazalo na kulturnom tržištu, čini se, aktualnija nego kada je započinjao planetar(t)ni put.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Predstava Velika Zvjerka, uspješnica Kazališta Planet Art, pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom izvan obrazaca razmišljanja o biznisu.

Drama Velika zvjerka američkog pisca Rogera Rueffa premijerno je izvedena 1992. u kalifornijskom kazalištu South Coust Repertoary Theatre, a Planet Art će je 150. put izvesti 13. studenoga 19.30 sati u DK Gavella u povodu 12. godišnjice uspješnog rada. Velika Zvjerka u režiji Slavice Knežević dotiče gotovo sva područja života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter. Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi – Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić – dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke…

Komentirajte prvi

New Report

Close