Veganska tvrtka nudi okorjelom mesojedu 420 tisuća kuna da postane vegan na tri mjeseca

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2021. u 13:14
FOTO: Pixabay

Tvrtka će odabraniku osigurati i neograničene veganske obroke, a imat će i nutricionista na raspolaganju.

Veganska tvrtka nudi “najvećem mesojedu u Velikoj Britaniji” šansu da zaradi 50 tisuća funti (oko 420 tisuća kuna) tako da na tri mjeseca postane vegan.

Vibrant Vegan nedavno je objavio da je u potrazi za “veganski znatiželjnim koordinatorom”, tvrdokornim mesojedom koji je spreman iskusiti isključivo veganski način života na barem tri mjeseca.

Odabrana osoba morat će potpisati ugovor obvezujući se da neće konzumirati hranu životinjskog porijekla tijekom tri mjeseca, dok će istovremeno druge na društvenim mrežama poticati da iskušaju veganstvo. Drži li se sporazuma, zaradit će 50 tisuća funti, piše Oddity Central, a prenosi Index.

“Kako ulazimo u novu godinu, mi u Vibrant Veganu želimo pokazati ne samo zdravstvene i ekološke koristi veganstva, o kojima toliko slušamo, nego i naglasiti da u veganskoj hrani mogu, i trebaju, uživati ​​svi – čak i najveći ljubitelj mesa u Velikoj Britaniji”, rekao je Ian Burke-Hamilton, osnivač tvrtke Vibrant Vegan.

Ideja da mesojeda barem nakratko pretvore u veganski znatiželjnog koordinatora tvrtke inspirirana je istraživanjem na 15 tisuća mesojeda, u kojem je 34% ispitanika priznalo da su “veganski znatiželjni”.

Tvrtka će odabraniku osigurati i neograničene veganske obroke, a imat će i nutricionista na raspolaganju.

Uspije li izdržati tri mjeseca, kandidat će dobiti ponudu da ostane vegan cijelu godinu. Vibrant Vegan tad će mu osigurati veganske obroke u vrijednosti od 100 tisuća funti, uz uvjet da na društvenim mrežama vodi svojevrstan prehrambeni dnevnik.

Koji kandidat će biti odabran tvrtka će objaviti 25. siječnja, dok test započinje 1. veljače. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close