Nema kome se nije dogodilo da presoli jelo, a zbog toga su mnoga od jela i bačena.
Nema kome se nije dogodilo da presoli jelo, a zbog toga su mnoga jela i bačena. Međutim, uz ovih par trikova nećete morati baciti jelo ako ga presolite, javlja B92.
već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Nema kome se nije dogodilo da presoli jelo, a zbog toga su mnoga jela i bačena. Međutim, uz ovih par trikova nećete morati baciti jelo ako ga presolite, javlja B92.
1. Mrkva, luk ili krumpir
Ako ste presolili juhu, umak ili gulaš u jelo dodajte jednu cijelu glavicu luka, mrkvu ili oguljeni krumpir koji će pokupiti višak soli.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu