Uskoro kreće s radom Srpska TV Zagreb, novi digitalni medijski projekt

Autor: Poslovni.hr , 16. rujan 2023. u 06:09
Foto: Pixabay

Naglašava da im nije cilj provocirati.

Uskoro će započeti s radom Srpska TV Zagreb.

Ovaj digitalni medijski projekt ima za cilj uspostavljanje prvog srpskog medijskog kanala u Zagrebu, Hrvatska. Također, u naredne dvije godine planira postati manjinski televizijski kanal na kablovskoj televiziji u Zagrebu, Hrvatskoj i regiji, prema e-mailu koji je poslao autor projekta Ilija Čalina medijima.

– Ovo je sve krenulo prilično brzo: pokrećemo YouTube kanal od prosinca. Imat ćemo dvije emisije. Prva se zove ’50 Stars‘ i bavit će se temama članstva u Europskoj uniji i NATO-u. Cilj nam je približiti ove organizacije sunarodnjacima u Srbiji, rekao je Čalina za Index.

Druga emisija nosi naziv ‘Agape‘ i bit će opuštenijeg karaktera, obrađujući teme ljubavi, identiteta i LGBTQ+ zajednice, dodao je Čalina.

Naglašava da im nije cilj provocirati. “Otvaramo televiziju u Zagrebu jer vjerujemo da u neovisnoj Hrvatskoj postoji prostor za nezavisno novinarstvo. Planiramo se baviti temama vezanim uz režim u Srbiji, a možda i Bosni i Hercegovini. Sve ćemo to još detaljnije uskladiti”, istaknuo je.

Komentirajte prvi

New Report

Close