Umirovljenica iz Zagreba osvojila gotovo 650.000 eura i otkrila svoju formulu

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2023. u 11:46
Foto: HL

Do sada je osvajala manje dobitke

Nakon što je 17. ožujka u igri Eurojackpot osvojila dobitak 5+1 od 645.095,60 €, simpatična umirovljenica iz Zagreba  jučer je stigla na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije: „S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igrom i dobitkom“ – rekla nam je sretna dobitnica  na samom početku. Podsjećamo  kako je svoj listić uplatila na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Jablanska cesta 80.

„Najčešće odigram u Kauflandu, no ukoliko  nisam u blizini, onda to učinim  na  drugom prodajnom mjestu kod kojeg se nađem. Bitno je odigrati  kako bih se imala čemu nadati“ – govori  kroz smijeh  umirovljenica koja uglavnom  igra  Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Do sada je osvajala manje dobitke, a njena formula za uspjeh u igrama  je – ne mijenjati brojeve: „Igram iste brojeve, moje brojeve, a radi se o  datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće“ – rekla je dobitnica i dodala: „Listić nisam zaboravljala uplatiti niti kad sam tijekom radnog vijeka  bila na godišnjem odmoru.“

Ovaj vrijedan dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više. „Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak – kako bi opet mogla pomoći.“ Na samom kraju uputila je poruku svim igračima: „Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je  imati  kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak.“

Podsjetimo kako je jučerašnje izvlačenje igre Sve ili Ništa donijelo glavni dobitak od 80.000 €, a sreću je i ovoga puta donijelo prodajno mjesto ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Erlichova 5.

Večeras nas čeka novo izvlačenje Eurojackpota u kojem igramo za Jackpot od 73.000.000 € (550.018.500 kn), a sutra igramo za glavni dobitak Lota 7 od 1.400.000 € (10.548.300 kn).

Komentirajte prvi

New Report

Close