Terraneo prvi festival s vlastitom karticom

Autor: Poslovni dnevnik , 28. srpanj 2013. u 21:59
Ovakva vrsta plaćanja je standard na svjetskim festivalima

Ovakva vrsta plaćanja je standard na svjetskim festivalima.

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci – Terraneo festival postaje tehnološki prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama.

Ovakva vrsta plaćanja je standard na svjetskim festivalima. Njima se smanjuju gužve, čekanje u redovima, posjetitelji ne moraju sa sobom nositi gotovinu, a za razliku od korištenja tokena, može se izvršiti povrat novca s kartice. Terraneo kartica služi samo za plaćanje tijekom festivala, a plaćanje je jednostavno – karticu je dovoljno prisloniti na čitač. Posjetitelji festivala Terraneo karticu će moći kupiti na 16 punktova festivalskog prostora i u Terraneo kampu.

Depozit utrošen pri kupnji kartice dobiva se natrag vraćanjem kartice po završetku festivala. Kartica će se dopunjavati na Top up mjestima, a uplate na karticu moći će se obavljati svim kreditnim i debitnim karticama i gotovinom. Minimalni iznos potreban za aktiviranje kartice je erste30 kuna, a maksimalno ograničenje je 2000 kuna. Ako na kartici ostane novca, gosti će ga moći podići odmah nakon završetka festivala.

Komentirajte prvi

New Report

Close