Poznati glumac vjeruje da je baš on bio nulti covid-19 pacijent

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. travanj 2021. u 08:47
Foto: Press Association/PIXSELL

Glumac rođen u Londonu otputovao je u Cape Town u Južnoj Africi krajem 2019. godine kako bi snimio film “The Mauritanian” kada je obolio od koronavirusa.

Britanski glumac Benedict Cumberbatch vjeruje da je mogao biti nulti pacijent na početku izbijanja pandemije koronavirusa.

Glumac nominiran za Oscara pomnije proučava misterioznu bolest od koje je obolio prošle godine.

Nakon što je analizirao simptome koje je imao on sada vjeruje da je jedan od prvih zaraženih covidom-19.

“Bio sam nevjerojatno bolestan”, otkrio je Cumberbatch za The Independent.

Nakon što je pročitao prva izvješća o pandemiji, 44-godišnja glumačka zvijezda izrazila je zabrinutost da je mogao doprinijeti širenju pandemije.

“Razmišljao sam, o moj Bože, jesam li zapravo bio nulti pacijent”, rekao je za The Independent.

Glumac rođen u Londonu otputovao je u Cape Town u Južnoj Africi krajem 2019. godine kako bi snimio film “The Mauritanian” kada je obolio od koronavirusa.

“Bio sam jako bolestan, skoro sam dobio upalu pluća”, opisao je, rekavši da je unatoč tome što je bio bolestan dovršio film “povraćajući između snimanja”.

Cumberbatch je rekao da mu je snimanje drame s redateljem Kevinom Macdonaldom otvorilo oči glede zaljeva Guantanamo, američkog vojnog zatvoru u blizini Kube koji je otvoren nakon napada 11. rujna za smještaj osumnjičenih za terorizam.

Nakon snimanja filma prema “Dnevniku Guantanama”, nastalom po memoarima koje je napisao bivši zatvorenik Mohamedou Ould Slahi, Cumberbatch je rekao da se pridružuje naporima da se Guantanamo zatvori, a da u vezi s tim planira kontaktirati i predsjednika Joea Bidena.

“To je najskuplji zatvor na svijetu, molit ću da ga zatvori. Guantanamo ne treba biti na ovom svijetu”, rekao je Cumberbatch.

Komentirajte prvi

New Report

Close