Ovaj hrvatski kamp je među 50 najpopularnijih objekata pogodnih za pse u Europi

Autor: Marija Crnjak , 18. ožujak 2021. u 11:46
FOTO: Pixabay

Za nagradu hundehotel.info 2021. detaljno su procijenjeni kriteriji sadržaja, usluge i mišljenja gostiju 674 hotela pogodnih za pse.

Među 50 najpopularnijih hotela pogodnih za pse u Europi, na ljestvici platforme hundehotel.info našao se i jedan objekt u Hrvatskoj, kamp Vilcam kraj Pakoštana. Hundehotel.info s oko 700 registriranih hotela i smještaja pogodnih za pse, kao i preko 9000 kuća za odmor, jedna je od najopsežnijih platformi u Europi.

Uredništvo njemačke govorne platforme www.hundehotel.info procijenilo je 674 hotela pogodnih za pse iz 10 europskih zemalja. Kao i prethodne godine, na prvom mjestu našao se njemački Landhotel Haus Waldeck, slijedi čak sedam austrijskih objekata, na drugom i trećem mjestu su Hotel Magdalena i Hotel Grimming Dogs & Friends. Vilcam iz Pakoštana po drugi put se našao među prvih 50.
Za nagradu hundehotel.info 2021. detaljno su procijenjeni kriteriji sadržaja, usluge i mišljenja gostiju 674 hotela pogodnih za pse. Konačni poredak temelji se na ukupnom broju bodova za sve kriterije. U ocjenu ulaze i recenzije korisnika hundehotel.info, kao i 3 glavna portala za ocjenjivanje Google, TripAdvisor i HolidayCheck. Ovaj portal je razvio i vlastiti mehanizam koji povezuje broj loših kritika svakog hotela s brojem njegovih soba, što ne može poljuljajti nikakav marketing, napominju iz hundhotela.

Komentirajte prvi

New Report

Close