‘Otvoreni kao nikad prije’ pomažu ugostiteljima u promociji

Autor: Marta Duić , 28. kolovoz 2020. u 13:19
Nova kampanja

Kampanju je kreirala i osmislila kreativna agencija 72andSunny Amsterdam i podsjeća nas kako živimo u vremenu kulturne i društvene promjene.

Nakon što je Coca-Cola u travnju privremeno zaustavila sve planirane marketinške aktivnosti, u kolovozu se vratila na male ekrane u RH s novom kampanjom Otvoreni kao nikad prije.

Kampanju je kreirala i osmislila kreativna agencija 72andSunny Amsterdam i podsjeća nas kako živimo u vremenu kulturne i društvene promjene. Započinje manifestom umjetnika Georgee the Poeta čije nas riječi potiču na ‘otvorenost prema promjeni’ i zahvalnost na drugačijoj perspektivi kroz koju ćemo pronaći nove prilike u ‘novom normalnom’.

“Otvoreni kao nikad prije” temeljena je na vjeri da se ne moramo vraćati na ‘normalno’. Možemo ići naprijed i činiti svijet ne samo drugačijim, nego i boljim. Kampanja slavi i podržava naše partnere u maloprodaji, uključujući lokalne hotele, barove i restorane koji su otvorili vrata zajednici nakon vrlo izazovnog razdoblja za cijelu industriju i koji su uvijek bili u središtu naših aktivnosti”, ističe Vinko Kovačić iz Coca-Cola Adrije.

Lansiranje manifesta popraćeno je drugom fazom pomoći zajednici, nizom aktivnosti kojima Coca-Cola želi pomoći ugostiteljskom sektoru. Potpora se odvija kroz izdvajanje dodatnog novca i ekspertize koja omogućuje ugostiteljima kreiranje oglasa preko inovativne digitalne platforme Ad Creator.

Nakon što kreiraju oglase, Coca-Cola ih sponzorira i promovira na online kanalima. Oglasi se dijele i pomažu ugostiteljima komuniciranje ponude ili pozivaju goste u hotele, restorane ili barove.

Ova vrsta potpore dostupna je za 800 ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj. Za dio njih kreirani su posebni suncobrani s integriranim dispenzerima za dezinfekciju ruku.

Kako ističu iz kompanije, nakon duže izolacije, vraćamo se starim navikama stoga je pokrenuta promocija “Ova Coca-Cola je na nas” u sklopu koje potrošači mogu osvojiti besplatnu Coca-Colu ili Coca-Colu Zero u svom omiljenom kafiću.

Komentirajte prvi

New Report

Close