Od danas u Hrvatskoj pokrenuta nova popularna usluga, evo koja će biti cijena

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2022. u 11:52
Foto: Pixabay

Usluga pruža zabavu za sve uzraste i sva raspoloženja.

Disney+, streaming usluga tvrtke Walt Disney Company, danas je pokrenuta u Hrvatskoj. Potvrđena standardna cijena pri lansiranju je 7,99 EUR mjesečno, odnosno 79,90 EUR za godišnju pretplatu, piše ICT business.

S više od 900 filmova, 600 serija i s nizom od 180 ekskluzivnih, originalnih sadržaja iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i drugih, Disney+ obožavateljima nudi najbolje priče, i to sve na jednom mjestu.

Usluga pruža zabavu za sve uzraste i sva raspoloženja, a njen sadržaj je bogata mješavina ekskluzivnih originala, omiljenih klasika, nedavnih izdanja blockbustera te pristup Disneyevoj kolekciji televizijskog sadržaja. Svake godine, više od 100 novih filmova, serija i emisija bit će dodano na Disney+ uključujući najnovije filmove nakon kino premijere.

Po prvi put ikad, obožavateljima u Hrvatskoj bit će dostupan sav sadržaj “Star Warsa” („Ratovi zvijezda“) na jednom mjestu uključujući i seriju “Obi-Wan Kenobi” te obje sezone “The Mandalorian”. Osim toga, Disney+ će biti dom cijeloj sagi o Skywalkeru, uz mogućnost streamanja svih 9 epizoda na platformi.

Komentirajte prvi

New Report

Close