‘Ljudi, stanite! Gdje vam je srce? Dosta je toga da se tučete za WC papir’

Autor: Poslovni.hr , 17. ožujak 2020. u 11:51
Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Blagajnica u jednom trgovačkom lancu podijelila je svoje iskustvo rada u nenormalnim uvjetima, gdje svakodnevno svjedoči ljudskoj pohlepi i bezosjećajnosti.

Pandemija koronavirusa izazvala je pravu pomamu u trgovinama. Hrvati su pohrlili u dućane kako bi se opskrbili namirnicama i stvorili zalihe, a o svakodnevnim nemilim scenama u trgovinama svjedoči blagajnica jednog maloprodajnog lanca, piše dnevnik.hr.

“Radim kao blagajnica skupa sa svojim kolegicama. Nismo heroji jer ne spašavamo živote. Heroji su doktori i sestre”, započinje svoju priču blagajnica.

Svakodnevno svjedoči pohlepi i kaosu u trgovinama te apelira na sve da u trenutačnoj situaciji pokažu malo ljudskosti.

“Ljudi su toliko pohlepni i bez imalo grižnje savjesti. Kada su vidjeli da mi svaka imamo na blagajni rukavice i sredstvo za dezinfekciju, žele to kupiti za sebe i da im to prodamo. Pa halo, ljudi, stanite gdje vam je srce. Dosta je pohlepe, dosta je toga da se tučete za brašno, mlijeko, kvasac i WC papir”, kaže blagajnica.

Kaže da ona i svi djelatnici trgovine padaju s nogu od posla.

“Neka vam sve ovo bude neki znak zašto se ovo događa. Zbog vas pohlepnih ljudi. Pokažite malo razumijevanja za sve”, priča blagajnica.

Komentirajte prvi

New Report

Close