Ljubitelji McDonald’sa u šoku kad su saznali sastojak slatko-kiselog umaka, evo i koje voće je u pitanju

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2022. u 16:01
Foto: Unsplash

Dijeleći svoje neobično otkriće na društvenim mrežama, Evan-May je zamolila druge da pokušaju pogoditi koje je voće zapravo sadržavao umak. 

Brojni obožavatelji McDonald’sa ostali su šokirani nakon što su otkrili kako se radi poznati slatko-kiseli umak te da sadrži ono što su neki prozvali ‘najgorim voćem koje postoji’, javlja Mirror.

Evan-May Gillott, 27, tvrdi da je ostala iznenađena nakon što je saznala da njezin omiljeni umak sadrži voće, a da nikad nije povezivala taj umak s voćem. Dijeleći svoje neobično otkriće na društvenim mrežama, Evan-May je zamolila druge da pokušaju pogoditi koje je voće zapravo sadržavao umak.

Objavljujući na TikToku, Evan-May je upitala svoje pratitelje: “Jesam li ja jedina koja do nije znala od kojeg je voća napravljen slatko-kiseli umak iz McDonald’sa?” Potom je otkrila da je voćni sastojak zapravo marelica, a ne ananas ili mango kako su neki krivo nagađali, ostavivši mnoge korisnike šokiranima.

“Bila sam 100% uvjerena da je to ananas”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Rekao sam mango tako samouvjereno. Nisam imao pojma da je u njemu uopće voće, to je sve. Jedem ga često i nikad nisam to pomislio.”

“Godinama sam jela slatko-kiseli umak iz McDonald’sa uz svoj pomfrit, uvijek sam ga voljela.  Prije otprilike tjedan dana osvojila sam besplatan obrok i dok sam jela umak jednostavno sam postala znatiželjna od čega je zapravo napravljen. Kad sam pročitala sastojke bila sam potpuno šokirana kada sam saznala da je od marelica. Nikad zapravo nisam razmišljala o tome, ali sada se pitam o svim vrstama umaka. Jednostavno su nedokučivi. Pretpostavljala sam da mnogi to neće znati pa sam morala podijeliti svoje otkriće sa svojim kolegama ljubiteljima McDonald’sa. Ispostavilo se da su svi iznenađeni kao i ja, a ja sam čak sada otkrila da i za curry umak koriste marelicu”, zaključila je.

Komentirajte prvi

New Report

Close