Kupaonicom se širi neugodan miris? Donosimo nekoliko brzih i jednostavnih trikova

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2022. u 09:21
Foto: Pixabay

Razlozi neugodnog mirisa su različiti, a najvažnije je imati dobru ventilaciju u kupaonici.

U kupaonicama se često može širiti neugodan miris koji se nikako ne može prikriti. Do njega može doći iz više razloga, a kako bi se uklonio, trebate samo nekoliko stvari. Donosimo savjet kako možete sami napraviti vlastiti miris i riješiti se svih neugodnosti u kupaonici.

Razlozi neugodnog mirisa su različiti, a najvažnije je imati dobru ventilaciju u kupaonici, provjeriti je li problem možda u odvodima, a tek onda možete napraviti svoj miris i staviti ga na bilo koji povišeni dio u kupaonici, piše Mirovina.

Kako da vam kupaonica miriši?

Sve što trebate je staklenka ili staklena posuda s otvorom u koju ćete na dno staviti malo sode bikarbone i na nju nekoliko kapi bilo kojeg mirisnog eteričnog ulja. Eterična ulja možete kupiti u drogerijama ili specijaliziranim trgovinama.

Ako nemate eteričnog ulja, poslužit će i omekšivač koji se stavi po sodi te se onda s njom pomiješa u jednu smjesu. Po potrebi se može u bilo kojem trenutku ponovno dodati još eteričnog ulja ili omekšivača.

Ako nemate sodu bikarbonu, eterično ulje možete nakapati i na vatu koju ćete staviti u široku zdjelicu. Malo eteričnog ulja možete nakapati i s unutarnje strane kartona od wc papira. Neugodne mirise će ukloniti i posuda u kojoj se nalaze zrna kave ili ocat u staklenci.

Komentirajte prvi

New Report

Close