Kada ste zadnji put čistili glavu tuša? Evo kako se jednostavno riješiti kamenca uz samo jedan sastojak

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2022. u 08:59
Foto: Pixabay

“Glave od tuša mogu se napuniti prljavštinom i kamencem”.

Postoji toliko mnogo stvari koje treba očistiti i organizirati u vašem domu da postoje neke stvari koje su vjerojatno propuštene greškom, ali ih je ipak jako važno održavati čistima. Glava tuša, na primjer. Vjerojatnost je da je koristite svaki dan, ali kada ste je zadnji put dobro očistili?

TikTokerica @purdyandfigg objavila je video kako bi ljubiteljima čišćenja pokazala najbolju metodu da tuševi ostanu blistavi i čisti, bez ikakvog truda. Na početku videa piše: “Stvari u vašem domu koje biste trebali očistiti, ali vjerojatno zaboravljate na njih”.

Kako video napreduje, kamera se približava tušu, nagovještavajući da je to područje na koje će se fokusirati. Videozapis zatim zumira glavu tuša, dok korisnica kaže: “Glave od tuša mogu se napuniti prljavštinom i kamencem”.

Trik: Napunite vrećicu alkoholnim octom i ostavite glavu tuša uronjenu 30 minuta. Puno je lakše od ribanja i čini ga tako čistim i sjajnim.

Prema Mirroru, metoda je jednostavna. Samo trebate uliti ocat u plastičnu vrećicu s patentnim zatvaračem, toliko da se napuni do pola. Stavite plastičnu vrećicu oko glave tuša tako da rupe i glava tuša budu potpuno uronjeni u tekućinu. Zatim pričvrstite vrećicu elastičnom trakom i ostavite da se namače nekoliko sati ili idealno preko noći, prenosi Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close