Istarski grad dobio prvi adrenalinski bike park na hrvatskoj obali

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2022. u 11:18
Foto: Pixabay

Proteže se na 902 metra kvadratna i namijenjen svim generacijama i kojeg će zasigurno jednako voljeti turisti i domaći.

Poreč je od danas bogatiji za još jedan sadržaj – adrenalinski bike park – popularno zvani pump track, otvoren na Gradskom kupalištu na lokaciji nekadašnjeg beach bara Colonia Iulia Parentium, javlja Glas Istre.

Radi se o prvom takvom adrenalinskom parku na hrvatskoj obali, nakon što su ranije parkovi realizirani u Dugoj Resi, Svetoj Nedelji, Virovitici, Kutini i Velikoj Gorici.

Kako je napomenuo Velenik, ovom su investicijom željeli obogatiti ponudu za male i velike rekreativce, kao i polaznike Ljetnog kampa. Adrenalinski park, koji podrazumijeva pump track i skills poligone, namijenjen je za bicikle, romobile, skejteve i role, te će njime pješačko-rekreativna zona Gradsko kupalište zaokružiti bogatu ponudu različitih sadržaja, te međusobnu povezanost plaže, teretane na otvorenom, pump tracka i novouređenog dječjeg parka.

Hrvoje Šepić, predstavnik izvođača rekao je kako je ovo definitivno pump track na najljepšoj poziciji i prvi na ovoj strani Jadrana koji se proteže na 902 metra kvadratna i namijenjen svim generacijama i kojeg će zasigurno jednako voljeti turisti i domaći.

Komentirajte prvi

New Report

Close