Hrvat podigao svoje milijune osvojene na Eurojackpotu: ‘I dalje mislim igrati’

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2021. u 14:57

Sretni Pazinjanin uglavnom igra iste brojeve te uplaćuje na istom prodajnom mjestu, a da je baš on dobitnik shvatio je provjeravajući putem SMS koda na listiću.

Iako u 20. kolu glavni dobitak igre Eurojackpot nije osvojen, pogođeno je ukupno 9 dobitaka 5+1, a jedan od njih, vrijedan 2.268.272,08 kuna, osvojen je u Hrvatskoj.

Ovog nam je tjedna stigao sretni dobitnik iz Pazina kako bi isti i podigao, a sa željom da ostane anoniman, s nama je podijelio tek nekoliko detalja vezanih uz igru. Sretni Pazinjanin uglavnom igra iste brojeve te uplaćuje na istom prodajnom mjestu, a da je baš on dobitnik shvatio je provjeravajući putem SMS koda na listiću. Iako još uvijek nije napravio planove što s ovim osvojenim iznosom, ne misli da će mu se život promijeniti.

Kaže kako i dalje misli igrati, a uvijek je vjerovao i nadao se da će i njega dodirnuti sreća.

‘Ma osjećam se stvarno super’, rekao je dobitnik i dodao kako bez igre nema niti dobitka.

Iz Hrvatske lutrije čestitaju sretnom igraču i žele mu puno sreće u daljnjim igrama Hrvatske Lutrije..

U četvrtak navečer igra se za šesticu od milijun kuna; petak donosi novo izvlačenje Eurojackpota i glavni dobitak od 675.000.000 kuna te dobitak 5+1 od 75.000.000 kuna, a u Lotu 7 u subotu igramo za Jackpot od 5.000.000 kuna te očekivani dobitak 6+1 od 600.000 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close