FOTO: Pogledajte luksuzne vile koje su ovo ljeto bile najviše tražene na jadranu

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2021. u 13:19
Foto: Croatia Luxury Rent

Jedan od najtraženijih vidova smještaja tijekom ovogodišnje ljetne sezone na Jadranu bile su luksuzne vile koje su zbog svoje atraktivnosti, razine luksuza i privatnosti koje nude bile iznimno tražene i popularne među posjetiteljima diljem Jadrana. Najveći broj luksuznih zdanja se očekivano nalazi u Istri, no iz godine u godinu zahvaljujući rastu ulaganja u ovaj vid smještajne ponude raste i broj atraktivnih i traženih vila u Dalmaciji te na otocima. Domaća turistička kompanija Croatia Luxury Rent izdvojila je deset najtraženijih vila prema prodajnim statistikama koje su ostvarile najveći interes na stranim emitivnim tržištima.

VILLA VISTA HILLS – Villa Vista Hills smjestila se u prekrasnom kvarnerskom mjestu Mošćenice, koje je udaljeno oko 14 km od Opatije. Suvremena villa raspolaže sa pet prostranih i modernih spavaćih soba sa luksuznim kupaonicama. U vili je smješten vinski podrum u kojem možete kušati razna tradicionalna kvarnerska vina. U prizemlju je moderna kuhinja sa blagavaonicom sa 14 sjedećih mjesta. Iz svih prostorija vile se pruža pogled na prekrasan Jadran i otoke Kvarnera.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-vista-hills-istra-hrvatska

VILLA LUCY – Moderna i luksuzna vila Lucy smještena je u slikovitom mjestu Banjole u južnoj Istri.  Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, iz vile se pruža nesmetan i predivan pogled na ovo prekrasno ribarsko mjesto, prirodu i kristalno čisto Jadransko more. Bogati sadržaj moderne vile uključuje vinoteku, garderobu, finsku saunu i aromatiziranu parnu kupelj, unutranji bazen opremljen protustrujnim plivanjem. U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja sa smočnicom, blagovaonica, elegantno uređeni dnevni boravak, dok natkrivena i nenatkrivena terasa upotpunjuju ponudu ovog dijela vile. Prvi kat raspolaže s dvije spavaće sobe s dvoležajnim krevetima, jednom spavaonicom s dva jednoležajna kreveta, tri prostrane kupaone, odvojenim toaletom, spremištem i terasom. Na drugom katu vile Lucy na raspolaganju su još tri spavaće sobe, natkrivena i nenatkrivena terasa te tri kupaonice.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-lucy-istra-hrvatska

VILLA KALIPSO – U malenom istarskom mjestu Nova Vas smjestila se suvremena vila Kalipso. Ističe se svojom jednostavnošću i izoliranom pozicijom, te vrhunskim pogledom koji zahvaljujući velikim staklenim stijenama daje dodatnu atraktivnost boravku u sklopu objekta. Obilježja ove ville moderne gradnje su prozračnost i osvijetljenost interijera. Smještajni kapacitet vile je 12 osoba, te uz otvoreni koncept pruža predivan pogled na plavetnilo Jadranskog mora.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-kalipso-istra-hrvatska

 VILLA PROVERSA – Zapanjujuće lijepa vila Proversa smještena je u naselju Ždrelac na otoku Pašmanu, biseru zadarskog arhipelaga i atraktivnom odredištu za nautičare i zaljubljenike u sportove na vodi. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, vila pruža impresivan otvoreni pogled na Jadransko more i sve njegove ljepote. Ova lijepa kamena kuća prekrasnog eksterijera i interijera odiše tradicionalnim dalmatinskim duhom s daškom modernih, minimalističkih elemenata. Ždrelac, koji obiluje prekrasnim uvalama i lijepim pješčanim plažama nalazi se na sjecištu pomorskih putova što ga čini savršenim za izlete po okolnim otocima i kornatskom arhipelagu.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-proversa-dalmacija-hrvatska

 VILLA BARBARA – Vila Barbara nalazi se na prekrasnom posjedu velikom 22 500m2 u blizini Bala u Istri. Iznimno prostrana vila nudi uz bazične prostorije i vanjsku kuhinju, 7 kupaonica, fitness, saunu, slanu sobu, wellness- talasoterapiju, haloterapiju, kromoterapiju, 2 unutrašnja roštilja i jedan vanjski, terene za tenis, golf, nogomet, odbojku, boćanje badminton, streličarstvo, dječje igralište i kućicu na drvetu. Gostima vile se nudi mogućnost odsjedanja u odvojenom apartmanu s kuhinjom i kupaonicom.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-barbara-istra-hrvatska

 VILLA PUNTULINA – U blizini Bala u Istri nalazi se i villa Puntulina, točnije u mjestu Krmed. Ovu luksuznu vilu obilježava kombinacija modernog i rustikalnog stila gradnje, jer je nastala na već postojećim temeljima, te je time zadržala svoj osebujan i poseban stil.

Iako moderan dizajn u unutrašnjosti ove vile oduševljava, iznenađenje čini vanjsko dvorište koje ostavlja bez riječi. Kompletno je ograđeno kamenom ogradom, a njime dominira bazen uz koji je idealno mjesto za boravak na suncu. Vila se pokazala kao primjerena za organizaciju raznih događaja do ukupno 40 osoba.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-puntulina-istra-hrvatska

 VILLA STANIC ESTATE – Grandiozno, i nadasve impresivno imanje Stanić Estate koje se proteže na beskrajnom posjedu od čak 40 000 m² nalazi se u naselju Bijača. Imanje je potpuno ograđeno kamenim zidom i daje apsolutnu privatnost svojim gostima. Stanić Estate pripada poznatom umirovljenom hrvatskom nogometašu članu slavnog  tima ´vatrenih´ nogometaša koji su na svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj osvojili broncu. Imanje se sastoji od 3 zasebna objekta, a iznajmljuje se kao jedna vila. Svaka od tri kuće, služi kao samostalan objekt, a opet skupa čime jednu predivnu cjelinu u kojoj bi svatko poželio boraviti, makar i na nekoliko dana. Svi objekti su maksimalno i moderno uređeni. Gostima su na raspolaganju nogometno igralište, teniski teren, boćalište, odbojka na pijesku, stolni tenis, košarkaški kut, te pomno uređen vanjski prostor za meditaciju.

LINK: Villa Stanic Estate Ljubuški, Dalmacija – Croatia Luxury Rent

 VILLA PALAZZO GRACE – Na zapadnoj obali otoka Brača, s pogledom na očaravajuće lijepu uvalu, smjestila se vila Palazzo Grace. Ova kamena vila, u čijem se dizajnu uspješno isprepleću tradicionalni elementi sa svim udobnostima urbane vile, zadivljuje svojom ljepotom  Vanjski prostor vile Palazzo Grace potpuno je ograđen kamenim zidom sa staklenom ogradom te ogradom od kovanog željeza. U dvorištu vile smješten je predivan grijani bazen dok se na krovu vile nalazi jacuzzi.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-palazzo-grace-dalmacija-hrvatska

 VILLA NOVITA – Prekrasna, raskošna vila smještena u Novigradu, gradu u podnožju planine Velebit po kojem je nazvano i Novigradsko more, prirodni kanal Jadranskog mora pruža u svom ambijentu čudesni dalmatinski spoj mora i planina. Gosti Novite redom su isticali atraktivnost Novigradskog mora jedinstvenog prirodnog fenomena, blizina grada Zadar, kao i nacionalni parkovi u okruženju. Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora s atraktivnim pogledom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-novita-dalmacija-hrvatska

VILLA LOU-SOPHIE – Vila Lou-Sophie smještena je u mirnom mjestu Filipini nedaleko od Poreča. Ova prekrasna Istarska vila je pozicionirana za uživanje u čarima prirode i šume s kojom je imanje okruženo.  Suvremeno dizajnirana vila okružena je bujnim mediteranskim vrtom od 30.000 m2 , te prostranim bazenom od čak 100 m2. Ugodna rasvjeta tijekom noći stvara nevjerojatno romantičnu atmosferu zbog čega je velik broj posjetitelja odabire kao lokaciju za vjenčanja.

LINK: https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-lou-sophie-istra-hrvatska

 

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close