Štednjak nije predobra opcija jer tako ne možete peći više paprika odjednom. To je najzgodnije ako pečete, primjerice, jednu/dvije paprike koje vam trebaju kao dodatak za neki umak. Baš onako kako obrađujete luk prije no što ga stavljate u lonac s ostalim sastojcima za povrtnu, pileću ili goveđu juhu.
Kad se paprike ispeku i dobar dio pocrni, stavite ih u jedan veći lonac i poklopite kako bi se uparile. Ostavite petnaestak minuta, tako ćete ih lakše guliti. Ogulite i stavite u cjedilo kako bi otišla sva suvišna tekućina koja zna biti malo gorkasta.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu