Državna vozila na javnoj dražbi: Prilika za povoljnu kupnju malih gradskih automobila, ali i luksuznih vozila

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2021. u 09:22
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

TRCZ automobili održat će u subotu u zagrebačkoj Dubravi, 27. ožujka, javnu dražbu pokretnina

Iz ponude izdvajaju transportna vozila Hrvatske pošte, Craftere, Transportere i Caddy-je, koji su uz osnovnu namjenu prikladni i za preuređenje u kampere za bijeg u prirodu.

Osim luksuznih vozila (Audi A6), malih gradskih automobila (VW Polo, Golf, DS3), ističu i uvijek popularne motocikle APN, Liberty 50, Hip Hop 45 i Piaggio skutere.

‘S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zdravstva i ostali’, navodi se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close